Prijedlozi i pitanja vezani za forum

ZlatkoC4

Well-known member
Ne. Èim izađe najam za server ide i ovo dolje. Nakon što je uklonjeno skoro 4000 postova zaala se sva hijerarhija foruma i tema, smisla i postova.

Hvala svim članovima uredništva koji su od početka bili ovdje, svima koji ste svakodnevno stvarali forum svojim znanjem i savjetima, svima koji su izdvojili svoje novce i poklonili ih ovom projektu te ga omogućavali živim. Sve ih iznimno cijenim.

Imali smo planove i za modernizaciju i daljnja poboljšanja, ali nakon ovog današnjeg čina sam toliko indisponiran da više nemam apsolutno nikakve volje. Jedna baza koja je četiri godine stvaran, uništena je u par minuta.
A tko je obrisao postove? Što se desilo? Ovo je predobar forum da bih ga sad zatvorili.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
A tko je obrisao postove? Što se desilo?
Ostat ću pristojan i neću komentirati detalje. Pozivam i ostale članove uredništva da postupe jednako. Kazati mogu samo da je onaj tko je to napravio imao očito svoje razloge i vjerovao je da čini pravu stvar, no to ne umanjuje veličinu sranja niti mijenja moj stav. To je napravljeno neselektivno i bez ikakve konzultacije s ostatkom uredništva.

Skrećem pažnju da forum ima još jednog admina, pa ako čita i prati, od ovog trenutka stavljam njemu sve na volju.
Ovime ujedno zaključujem svoje javljanje na forumu i svaki daljnji tehnički angažman.

Hvala i laku noć.

Sale

ZlatkoC4

Well-known member
Ostat ću pristojan i neću komentirati detalje. Pozivam i ostale članove uredništva da postupe jednako. Kazati mogu samo da je onaj tko je to napravio imao očito svoje razloge i vjerovao je da čini pravu stvar, no to ne umanjuje veličinu sranja niti mijenja moj stav. To je napravljeno neselektivno i bez ikakve konzultacije s ostatkom uredništva.

Skrećem pažnju da forum ima još jednog admina, pa ako čita i prati, od ovog trenutka stavljam njemu sve na volju.
Ovime ujedno zaključujem svoje javljanje na forumu i svaki daljnji tehnički angažman.

Hvala i laku noć.

Sale
Razumjem potpuno tvoj stav, ali mislim da opcija gašenje! foruma nebi bila uredu zbog svih tih ljudi na forumu, osobito onih koji su od prvih dana sa vama.

Iako bih bilo ljepo da i drugi administrator ( citrus ) kaže nešto na ovu temu.
Ja sam i dalje za to da forum živi. Ali naravno to ne ovisi o meni.
Dajte ljudi da se to riješi na obostrano, zadovoljstvo foruma i forumaša.
Kako čemo mi Citronaši bez ovog foruma.:(
Laku noć...

Posljednje uređivanje:

ZlatkoC4

Well-known member
Gašenje foruma...

Morao sam otvoriti novu temu jer vidim da nitko ne ćita da je Sale nipisao da se gasi forum. Saćuvajmo ovaj forum.
Pogledajte temu. Prjedlozi i pitanja vezana uz forum. U citrocafe.

Krky

Lakerski profesionalac
Kad uhvati vremena pomočni admin bude nekaj lepoga za nas tu napisal, i stvar bu rešena..
a mi bumo koju crkavicu od naših viškova u dobrovoljni prilog tutnuli kaj se hosting i domena produže..
ako bu drugač, svi se bumo složili i pred kuču mu budemo došli svaki sa svojim citroenom i ne makivamo se :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Re: Gašenje foruma...

E jbga. U slučaju najgoreg, ja ću nazad na French cars forum... mada je tamo mrtvo već godinama. Al ako se cjela ekipa prebaci lako to živne...

Mada bi rađe da ovo preživi, naviko sam se na ovaj forum. :D

I moram si temu od auta isprintat... dođe mi ko servisna knjižica heheheh

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
dajte ne gasite forum
ima nas kojima on znači i to dosta
:(
Ima nas Libro, da :(

Od prvih dana sam na ovom forumu i bio svjedok kako raste iz dana u dan...kako se konačno imamo gdje okupit svi mi koji vozimo i posjedujemo citroena ( nebitno dal iz ljubavi il stjecajem okolnosti )... razmjenjivati probleme i pomagati jedni drugima..

Ovaj forum je mnogima od nas postao omiljeno mjesto gdje bi zalazili...preko njega se sklopila brojna nova i draga prijateljstva..

I zato, meni osobno, bilo bi zaista žao da se ugasi "MOJ" forum :hm:

Sale

cfh
Uredništvo foruma

Bliža se nova godina i tak je treba novce skupit.:D
Bravo dejane, piši nam još. Vidim da si jako upućen i u financ. sliku i suštinu stvari. Dozvoli da ti plus stavim na post.

Da je do love, pisalo bi.
Zna se koliko košta i tko plaća. I onda i sad.

La Marche

Iskreni optimist

Petnaest godina k'o magarac vučem u svojoj atletici, trošim i vrijeme, i novce, i živce i svoje i svoje obitelji; nekoliko puta sam odustao i uvijek se opet vratio, jer ni moj život bez atletike ne bi bio što je, a, kako su me u tim trenucima uvjeravali kolege, ni moja atletska disciplina ne bi bez mene bila što je.

Dragi Sale, nadam se da ćeš se i ti predomisliti. Citroeni u Hrvatskoj, a i malo oko nje, ne bi bez ovog foruma bili ono što jesu. Bar meni.

dejan

New member

Bravo dejane, piši nam još. Vidim da si jako upućen i u financ. sliku i suštinu stvari. Dozvoli da ti plus stavim na post.

Da je do love, pisalo bi.
Zna se koliko košta i tko plaća. I onda i sad.
U slo je isto plan je da se po novoj gasi jedan citroen forum.:whistling:

liberty

Well-known member
Ima nas Libro, da :(

Od prvih dana sam na ovom forumu i bio svjedok kako raste iz dana u dan...kako se konačno imamo gdje okupit svi mi koji vozimo i posjedujemo citroena ( nebitno dal iz ljubavi il stjecajem okolnosti )... razmjenjivati probleme i pomagati jedni drugima..

Ovaj forum je mnogima od nas postao omiljeno mjesto gdje bi zalazili...preko njega se sklopila brojna nova i draga prijateljstva..

I zato, meni osobno, bilo bi zaista žao da se ugasi "MOJ" forum :hm:
u svemu te podržavam!

Na vrh