Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Luca

Active member
Re: Gašenje foruma...

Sale, ako je moguce svi bi voleli da ostane forum.... barem vecina ;)
Ali ako nije moguce, evo dok jos imam prolike zahveljujem se i tebi i svima drugima
i za ovo sto je bilo do sada jer sam stvarno uzivao svaki dan... dok pobegnem od svih
mojih briga barem na pet minuta ! Evo jedno veliko HVALA za to !!!

AX-ja

èudo jedno
stvarno steta ako forum ode u k...

i ja bi se zahvalio svima koji su ga do sad odrzavali,gurali,stvarali
VELIKO HVALA.

nadam se da cemo izgurati i dalje.

deda

New member

Ajde,što god da je nekak to prevladajte,pa ovo je jedini forum Citroena u HR,kaj ćemo ako se ugasi,a jedva smo ga dočekali.

ZlatkoC4

Well-known member

Dobro,al ja nisam skužil o ćem se radi.
Evo citat od Saleta o čemu se radi.
Pokloniš nekim ljudima povjerenje i onda te iznevjere. Izbrišu preko 4000 postova. Forum do kraja mjeseca se gasi. Nema ovo smisla više. Pun mi se više zaavati s ovim. Nikad nisam mislio da ću ovo napisati, ali tako je.
Sve je ovo bilo čisti entuzijazam, nikad se nije radilo o lovi i onda ovo. Hvala svim donatorima koji su potpomogli da izdržimo i radimo već pune četiri godine, hvala svima od 20000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja koji su nas čitali.

Sale ako je moguče ne gasite forum. Razumjem problematiku problema, ali idemo dalje.
A vjerujem da možemo dalje. A ja kao i ostali forumaši možemo sudjelovati u donaciji za zakup servera.
Znam da te je brisanje neselektivno zgrozilo, ali ljudi greše i neka ide na dušu onih koji su to napravili. a mi idemo dalje.

Ajde,što god da je nekak to prevladajte,pa ovo je jedini forum Citroena u HR,kaj ćemo ako se ugasi,a jedva smo ga dočekali.
Slažem se sa ovim što deda kaže. Idemo dalje. Citroen Hr. najbolji forum Citronaša.

Krky

Lakerski profesionalac

Idemo ljudi sa peticijom.
baš me zanima koliko budemo potpisa sakupili?
Svatko nek kopira iznad sebe popis i nek zaljepi u novi post i nek ubaci sebe..

Želim da ovaj forum ostane.
1.Krky

Hrvoje Marin

Active member

Što bi se gasio forum ako jedan čovjek napravi grešku? Treba naći manje koštajući hosting i to je to. Sumanuti je trošak prebacivanja *.hr domene 600kn ali hosting se dobije za rižu danas.

Krky

Lakerski profesionalac

Teme: 3.925, Postovi: 81.355, Èlanovi: 2.329

Evo nekih statistika foruma, ako tko nije upoznat..
O gostima da i ne pričam, Sale je negdje spomenul, brojke su na tisuče..

1.Krky
2.Zlatko C4
3.hacti

Krky

Lakerski profesionalac
U potpunosti razumijem Saleta, i njegova reakcija je sasvim razumljiva, prihvačena i na mjestu..
tako i u potpunosti razumijem onog tko je te postove pobrisal, i vijerujte da je imal, njemu jako dobar razlog za to, i da mu je jako žao zbog toga..
i da se provrti film u nazad 3 godine on je najviše pomogao svima nama oko kvarova i pitanja koja su nas zanimala..
svatko od nas bi mu trebal skinuti kapu..
nemojte me krivo shvatiti, samo objektivno pišem svoje mišljenje..

ZlatkoC4

Well-known member

Teme: 3.925, Postovi: 81.355, Èlanovi: 2.329

Evo nekih statistika foruma, ako tko nije upoznat..
O gostima da i ne pričam, Sale je negdje spomenul, brojke su na tisuče..

1.Krky
2.Zlatko C4
3.hacti

hajdemo ljudi sačuvajmo ovaj forum.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Gašenje foruma je ****arija.

1.Krky
2.Zlatko C4
3.hacti
4.bjelivuk

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

I ja sam za naravno. Samo ne kužim što točno planirate sa peticijom, tako lako dostupnom danas :D

1.Krky
2.Zlatko C4
3.hacti
4.bjelivuk
5.Silentshoot
6.Luca
7.ivan222

Mislim da je lako pretpostavit za je većina aktivnih forumaša za nastavak života foruma.

Ako je Sale ozbiljan u namjerama, pitanje je dali je moguće, i dali netko ima volje, želje i znanja njegovu ulogu preuzet sa sebe.

Dalibor

Dado Tornado

je li slučajno ili ne ali po meni je sve ovo presavršeno tempirano da skrene pažnju sa suđenja perkoviću

deda

New member

Narode,moramo ovo prevladat,jer netko će se ljepo smijat i veselit ako se ugasi forum.,jedva dočekali da nam se smiju.Dakle nedajmo se,pa valjda svi mi imamo neke snage.

Na vrh