Mislim da je ova generalizacija ipak malo pretjerana.Skoro,pa obavezno.
u 8. će bit 5 godina, 70 tkmKoliko ti je godina star auto i koliko km??
ja se nadam da nećeš dočekat! A ak i pukne da pukne doma na dvorištu, a ne na autocesti sa 130 ili više kmhda vidim kad ja mogu očekivati pucanje federa??
A daj. Od kuda to?Pa tu negdje nakon 80-85 000,uglavnom svima pucaju.
nadam se da se šališ jer to bi bila sramota za citroen.Skoro,pa obavezno.
Naravno.neznam,ali mislim da netreba ništa generalizirati jer mislim da sve ovisi kako voziš auto.
i ja prvi puta čujem da je nekom pukao feder, a oko mene nitko ne vozi c2/c3ja prvi put čujem da je nekom pukao feder, a oko mene hpra frendova i poznanika vozi c2/c3.
zato lijepo polako preko rupa i pogotovo preko ležećih. u prvu i lagano. s obzirom kako ljudi preletavaju preko ležećih nije ni čudo da se čitav auto ne raspadne.Prodal sam ih puno frendovima i od svih samo još mojem kumu nisu pukli,a i njemu će skorzbiljno taman kad se prejde nekih 80 tisućica,ali ne pukne u vožnji bez veze,nego uglavnom recimo na ležećim,znaći kad negdje dobije udarac.Međutim svejedno,to se nebi smjelo događat,a kaj se tiče sramote za Citroen,zabole njih nešto,pa volane već 50 godina ne mogu rješit da se ne raspadaju i tak ima još toga dosta,tak da to nije niš ćudno.