Re: Potpuno se spustio prednji dio C3-a?!
Da, tako je i bilo. Automehaničar kod kojeg sam već prije bila zbog problema sa autom došao je kod mene doma, pogledao ga, nekak maknuo pola opruge što je pukla, i odvezao se njime. Kaže da sam bila npr.ostala u gradu u kvaru morali bi vučnu službu zvati i tako odvesti auto, a pošto je ovako pod nosom njegove radione bio, vozio ga je.
1.050,00 kn me je sve izašlo, sa rukama.
Samo jednu oprugu smo stavili, ovu koja je pukla, dok ćemo ovoj drugoj tek čekati puknuće. :whistling:
Pitao je želim li odmah i drugu zamijeniti, rekla sam neću. Možda požalim, možda ne.
A prije nego me je pitao hoću li i drugu mijenjati ispričao mi je kako je njegovom puncu pukla 3 j**ena puta ta prokleta opruga, tako da, zaboli me, neka stoji.
Dakle, u tih 1050kn sam dobila (kupila) dvije opruge. Jedna je na autu, namontirana, a druga je u gepeku u slučaju da opet pukne nešto.
Èovjek je sam pitao želim li i drugu oprugu uzeti sa sobom, nek stoji ak se dogodi sranje, pošto je jedva našao taj feder za moj model auta.:meh:
Znači poludio je dok je našao što mi odgovara. Jednu je imao u radioni, znači moj model/godina/ma sve, i opruga ne odgovara.
Drugu, potpuno različitu, ali također za moj model auta je uzeo u trgovini da bi se vratio nakon sat vremena nazad i rekao da ni ta ne odgovara. A lijepo piše za koji je model i sve, ali neeee, ne odgovara.
Da bi onda naručivao, treću potpuno različitu oprugu od ove moje, i ta napokon odgovara. Pa za poludit, stvarno. Tako da, u paru je uzeo, jedna je montirna, druga u gepeku.
I da, uz oprugu je još neki mali dio promijenio, ne mogu se sjetiti kako se zove. Eto.
Užas je što sad više nikako nemam povjerenja u auto, a 3 mjeseca je kod mene tek.. ovo mu je već treći popravak.