Matija
New member
Dalibore, nisam baš siguran da to što pričaš ima smisla. Koliko klima hladi, ovisi samo o uspješnosti hlađenja plina, odnosno preciznije ispravnosti sustava. Na većoj brzini će nastati dojam boljeg hlađenja iz više razloga (bolji dotok zraka, bolje hlađenje hladnjaka s plinom jer se auto kreće, a i manja temperatura u unutrašnjosti, opet zbog kretanja). Meni ispuhuje istu temperaturu bio on u pokretu ili stajao. Isto tak je i na Xantiji.
Marek, jesi provjeravao klimu i količinu plina unutra? Ne bi smjelo tak radit. Ako je sve ispravno, kad upališ klimu, pri tome mislim na ljetno vrijeme i ovakve vrućine, ventilator će skroz raditi na prvoj brzini, a po potrebi paliti drugu brzinu.
Da li ventilator uopće radi na 2 brzine, možda je to problem, možda pali samo drugu? Ja bih na tvom mjestu to ipak provjerio.
Marek, jesi provjeravao klimu i količinu plina unutra? Ne bi smjelo tak radit. Ako je sve ispravno, kad upališ klimu, pri tome mislim na ljetno vrijeme i ovakve vrućine, ventilator će skroz raditi na prvoj brzini, a po potrebi paliti drugu brzinu.
Da li ventilator uopće radi na 2 brzine, možda je to problem, možda pali samo drugu? Ja bih na tvom mjestu to ipak provjerio.