Razne šale, zafrkancije i filmići 😂

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
GODINA JE 2059.

Vijesti iz svijeta:

- robot na Marsu napravio je prvu bespravnu gradnju te podnio zahtjev za legalizaciju svemirskom centru u Houstonu

- 3D printer isprintao je prvo turističko naselje na obali Španjolske

- Japanci pustili u masovnu proizvodnju prve kućne uređaje za teleportaciju

- Nijemci proizveli prvi levitirajući golf

Vijesti iz Hrvatske:

- isplaćena prva redovita plaća

- snimljena prva humoristična serija na koju se nasmijalo više od petero ljudi

- umro posljednji sudionik NOB-a

- uzvik "A gdje 's ti bio 91-e, pi*ka ti materina" ušao u Ustav

- nestalo dijelova za golf dvojku :surprised:

- otplaćen prvi stambeni kredit podignut još davne 2009. godine

- u EU ostali samo Hrvatska i BiH

- otpao posljednji komad stropa u KBC-u u Splitu

- u HAC-u zaposlen prvi čovjek bez rođačke veze

- Èačić probio zvučni zid na autocesti kod Slavonskog Broda

- putnički vlakovi prestali iskakati te uredno voze po tračnicama

- indijski matematičari zaposleni da nam izračunaju dug države

- Karamarko se prvi put nasmijao

- u muzeju Mimara izloženo klasje pšenice, a izložba nosi naziv 'Ovo se nekad sadilo u Slavoniji'… U drugoj prostoriji izložen je neki kombajn, muzejski djelatnici ispod njega bi okačili opisni tekst, ali ne znaju za što se kombajn koristio

- Hrvat kandidiran za Nobelovu nagradu iz kemije – s 10 kuna iskemijao ručak za svoju četveročlanu obitelji još mu ostalo četiri kune

- trajektne linije spustile cijene, iz Splita za Hvar odsad za nešto manje od 9.000 kuna

- MORH kupio još 10 vojnih aviona MIG-21, no ljuti se na isporučitelja jer nije poslao kurble pa ih nemamo čime upaliti

- održan masovni prosvjed u Hrvatskoj, više od dva milijuna ljudi okupilo se kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo životnim standardom i to na FB stranici 'ŽELIM BOLJI ŽIVOT'. Oštro se komentira i ima puno lajkova. MUP je izjavio da je prosvjed prošao mirno i bez većih izgreda.

BrziBobo

Bašo
Žena peče jaja za doručak za svog muža. Odjednom njen muž uleti u kuhinju.
Pazi. PAZI! Stavi još malo ulja! Oh, Bože! "Pečeš ih previše istovremeno.
PREVIŠE! Okreni ih! SAD IH OKRENI! Trebamo još ulja. Joj! GDJE ćemo naći JOŠ ULJA? ZALJEPIT će se! Pazi... PAZI! Rekao sam ti PAZI! NIKAD me ne slušaš dok kuhaš! Nikad! Okreni ih! Požuri! Jesi LUDA? "Jesi li TOTALNO poludjela?
Ne zaboravi ih posoliti. Znaš da ih uvijek zaboraviš posoliti. Posoli.
POSOLI! POSOLI!
Žena ga zaprepašteno pogleda. "Što je s tobom? Misliš da ne znam ispeći nekoliko jaja?" Muž mirno odgovori, "Htio sam ti pokazati kako to meni izgleda kad ja vozim."

Dolazi lik u punu birtiju s puškom i kaže: "'Ko mi je j... ženu??
Na to će ne'ko iz gomile..
"E, brate - ponio si premalo metaka!"

Policajac: Vozacku dozvolu.
Narkoman: Brale ja ne znan di sam!
Policajac: Aha, a znas li ti mozda ko sam ja?
Narkoman: Sta je ovo brale? Ja ne znam di san, ti ne znas ko si... Ludilo brale!!!

Prodajem Ford Taunus, '81 godište, bez mane, danas sam stavio 4 nove svećice, od toga 2 Boschove, limarija k'o od bombona, doduše, ima jedna flekica na levim vratima, a to mora da je zaparao onaj Fadilov, majku mu...! Da mi ne trebaju pare k... :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura: bih ga ja ikad prod'o! Boja je zelena osim levih vrata prednjih (crna), desnih zadnjih (roze) i blatobrana (bela). Cena je vrlo pristupačna za sve što rade prekovremeno. Kasetofon je marke Filips, a unutra ima Halidova kaseta koju Bog ne može izvaditi pa u autu od 12.05.1989 slušam "Neću, neću dijamante", a i ti ćeš ako kupiš mog mezimca...

Žena: "Vama muškarcima je samo do seksa, a mi žene samo tražimo pažnju."
Muž: "Pažnja, pažnja! Sada će da bude seksa!"

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Došao 80-godišnji Štef u bolnicu.Trebao je nešto operirati, a za operaciju su ga morali obrijati u predjelu genitalija. Kad je došla sestra, otkrila ga, ugleda njegov ogromni komad.
- Opaa gospon Štef, to je nekad bila prava stvar - primijeti sestra smiješeći se.
- E, dete moje, nije to ništ. Pred 10 let još sam mogel na njega obesiti kantu z vodom i odnesti 100 metri - veli Štef.

- A sad, to više ne možete? - znatiželjno će sestra.

- Nemrem, me nekak kolena boliju!

Na vrh