Hvala, svima od reda...
90 tih sam radio u autolimariji na Pulcu i Marinićima, i poznam gnjile i stare aute...al ovo ne...
al ovo na XTRu mi je više nego misterija, uz to moj je , i star godinu i mjesec dana...
Sad je u ARKu , kažu da će ga polirat-čitaj privremeno mi zamazat oči....
Pisal bi u Francusku, znam jezike, a kako se inače bavim vanbrodskim motorima i radim upravo zahtjeve za reklamacije pa znam i kako...
Zaključili su da neš stvarno škripi u prednjem ovjesu, već i kod vožnje po parkralištu...
Dakle ako netko ima mail adrese iz Francuske , od nekog ureda za klijente hvala puno...
Ljudi iz CH se mogu samo nadat da im moja pomoć na moru neće trebat...
Nešta kod tebe ne štima, moj je nakon pranja suh ko barut ispod haube.Jedino me iznenadilo kooliko mokro bude pod haubom nakon pranja auta ona zaštita filtera klime tj kabine. taj filc neće dugo...
I ti isto lazes i izmisljas probleme?Danas sam bio u servisu reklamirati koroziju ispod boje (sve se nabušilo i nabubrilo) na prednjoj haubi. Na dosta mjesta je korodiralo s unutrašnje strane haube uz vanjski rub, a polako prelazi i na vanjsku stranu.
Nesto je limar u servisu promrmljo da bi trebalo naruciti novu haubu, navodno greska u materijalu haube, dok voditelj servisa odobrava samo bojanje haube. Da li je moguce da se boja dize i ljustri zbog greske materijala haube ili boje?Ciki onda je nekakva greska u materijalu ako ih vise ima identicni problem
Citroen AlfasudCiki onda je nekakva greska u materijalu ako ih vise ima identicni problem
Greska je priznata od strane citroena i odobreno je lakiranje svih vozila koja imaju taj problem.Ne vjerujem da itko daje toliko dugo jamstvo i da mu se isplate naknadni popravci. Uvjeren sam da su to greske u proizvodnji na koje oni ne racunaju, bilo da su greske pojedinacne ili serijske. Nisam ja presretan samim time sto ce oni meni to sanirati besplatno, jer problem sa bojom je taj sto se ne moze postici naknadnim bojanjem tvornicka kvaliteta, a jos veci problem je da se maknadno vise nikada ne moze dobiti istu nijansu boje. Jer svi koji imaju nove aute znaju da sve sto je tvornicki to i traje, a zamjesko ne traje ni upola.
Kad smo kod garancije na prohrđavanje,dobro pročitajte šta piše :whistling:Ako ima 12 godina jamstvo, ne znači da jamče da se 12 godina ništa neće pokvariti, nego da nećemo plaćati popravke.
Poprave što treba i voziš dalje.