Scala & Golf by Liberty

liberty

Well-known member
Ništa, pre novo mi je to 😁
Scala ima manje od godine i pol, dobra je
znaš šta mene kod nje smeta - ja taj auto rijetko vozim, najčešće do praone
jer sam u paranoji da ga netko ne ošteti
na servisu dok rade servis stojim uz njega
s golfom sam malo više opušten

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Mene najviše zanima što će to novo veliko past… s jedne strane, znam da cijeniš komociju novog auta, al ti paralelno i jede živce :)

Ako ode Golf, onda rabljeno, ako ode Scala onda novo?

dinko1981

Well-known member
Mislim da je u ovom momentu najveća greška prodavat scalu. Jednostavno treba posložit neke stvari u glavi i tretirat ju kao ono što zapravo i je - prijevozno sredstvo.

liberty

Well-known member
sve ste točno napisali
ova forum zajednica može biti primjer normalne i dostojanstvene međusobne komunikacije
lijepo je imati mogućnost tu i nadalje sudjelovati unatoč ne vozim više citrača
istina u širu obitelj možda dođe jedna toyota proace vesro koja je u biti berlingo (ne kupujem ja)
Mene najviše zanima što će to novo veliko past… s jedne strane, znam da cijeniš komociju novog auta, al ti paralelno i jede živce :)

Ako ode Golf, onda rabljeno, ako ode Scala onda novo?
ja bi osobno volio novi berlingo ili brata mu blizanca
ali čujem da 1.5 hdi nije ni do koljena nekadašnjem 1.6 hdi i da ima puno problema
meni je ta koncepcija auta najdraža i jako ju volim, svi ovi ostali obični auti su mu nekako....preosjetljiv sam na njih, imam osjećaj da ću na njima nešto oštetiti, kod berlinga nije bila ta situacija....visok je, odignut od poda ima neke bočne zaštite, često ni branici nisu u boji, kabast je , pregledan, iskoristiv
no taj 1.5 hdi je....očito nije ono što bi trebao biti
Hvale mi Golfa:
https://www.index.hr/auto/clanak/najbolji-auto-oglasi-golf-6-highline-s-tvornicki-ugradjenim-plinom-za-7200/2656056.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d_0

Posljednje uređivanje:

dinko1981

Well-known member
Ah, mislim da kolega liberty povlači paralelu sa forumom motori.hr, i u toj usporedbi smo zaista na malo višem nivou komunikacije...

liberty

Well-known member
L liberty doradili su 1.5 sada ima veći lanac i sada je ok.

P.S ja se nadam da ću kapariti novoga kroz mjesec dana.
ovi moji uzimaju toyotu proace 1.5 hdi 130 ks manualni, family paket opreme - neka akcija je 1 teur manje od redovne cijene
mislim da je taj u tom paketu opreme s doplatom za metalik boju oko 32.600 eur
Ah, mislim da kolega liberty povlači paralelu sa forumom motori.hr, i u toj usporedbi smo zaista na malo višem nivou komunikacije...
Ha! dobro, tamo sam neko kratko vrijeme bio i moderator (u podforumu skuteri) obzirom sam bio renomirani skuteraš (radio sam 20.000 km godišnje sa skuterima)
pere se golf po noći
(zamalo sam kupio passat iz 2004.....srce me žgecnulo kad sam ga vidio da se isto pere u praoni u 2 ujutro)
edit jučer me netko iz zg zvao za golfa - zamrznuo sam se
opla

Prilozi

Posljednje uređivanje:
Na vrh