Pa nije sirena al dugme od sirene bi trebalo bit. Imam negdje raskopan volan od opela sa er begom, pogledaću ak nađem pa poslikam.zar je sirena na volanu
Pa nije sirena al dugme od sirene bi trebalo bit. Imam negdje raskopan volan od opela sa er begom, pogledaću ak nađem pa poslikam.zar je sirena na volanu
ma nisam mislio da je sirena u volanu:grin: znam da budu limići koji prenose kontakt, ali mislim da nema toga kod xantie, a žice od airbaga mislim da nemaju klizne kontakte.Pa nije sirena al dugme od sirene bi trebalo bit. Imam negdje raskopan volan od opela sa er begom, pogledaću ak nađem pa poslikam.
Neznam kako je na xantiji nisam nikad raskapao no opel ima i taj limić, nisam uspio nači, negdje mi je to sve spremljeno na sigurno (u prevodu sve zabacano da se nemre nać) no našao sam od erbega i poslikao, erbeg nema klizne kontakte.ma nisam mislio da je sirena u volanu:grin: znam da budu limići koji prenose kontakt, ali mislim da nema toga kod xantie, a žice od airbaga mislim da nemaju klizne kontakte.
krava ne troši krava daje (mlijeko)Imam jedno pitanje, nije nagradno. Recimo na mom autu kad bi išao zamjenit komp dali bi auto radio i sa drugim kompom bez problema. Nemam nikakvih kodova za upisivat i mišljenja sam da bi a ako nebi navedite mi razloge zašto nebi?
Jednom sam mjenjao na bmw-u 5 i nikih problema nije bilo, otpojio džek i ušteko drugi komp i sve normalno pali i radi (sam mi je trošio ko kravetina sa bilo kojim kompom), bilo je to onda kuna-kilometar sad bi bilo dvije kune kilometar.
Nece biti!u Koturaškoj u ZG ima Fordov servis koji čisti injektore
(valjda im alati nisu alergični na dijelove s Citrača ;-) )