HvalaNije nekaj,dobro su proračunati ,ali hrđaju,a kao rostfrai.
trebao sam samo potvrdu onoga sto vec znam
HvalaNije nekaj,dobro su proračunati ,ali hrđaju,a kao rostfrai.
Bogami da! Se čovjek privikne na to, zar ne?A jel rže?
Ne sam kaj rže,već se i ritaA jel rže?
Ti fakin jen!Ne sam kaj rže,već se i rita
Tako je nakon micanja kata, da. A kad stavis granu 4-1 onda je sve to, samo 50% bolje i izrazenijeRješeno je! Tko god razmišlja o ovome - ima moj palac gore!
U subotu je maknut KAT i stavljena je tuta sa 6 cm cijevi (kao s onih slika sa strane 1), čas posla za dobrog auspuh meštra. Time je auto olakšan za cca 3 kg ali bogami kaj se reakcija tiče - drugi auto! Prije mu je trebalo malo da se zagne od cca 3500 okr/min je krenuo, sad krene bez zadrške od 2500 okr/min pa prema graničniku, tak da se ga sad ljepše more tiskati u vožnji jer puno bolje reagira na podražaj. Uz to je i miris iz auspuha ljepši!
Ah da, na svijetli lampica motora na instrument tabli - sve ok...
a razlika bi trebala bit ta da je grana 4-1 u nekoj teoriji daje vise momenta u visokim okretajima,a ova 4-2-1 u niskim i srednjim okretajima..makar to zna varirat od auta do auta ,sta do grane a sta do ostatka auspuha..nek me ispravi netko ako grijesim..a razlika između 4-1 i 4-2-1 grane?
Dosta je vazno napomenuti da se kod 4-2-1 gubi na visokima, osim sto se dobiva na srednjima.a razlika bi trebala bit ta da je grana 4-1 u nekoj teoriji daje vise momenta u visokim okretajima,a ova 4-2-1 u niskim i srednjim okretajima..makar to zna varirat od auta do auta ,sta do grane a sta do ostatka auspuha..nek me ispravi netko ako grijesim..
I prva i druga lambda su ostale na svom mjestu, nismo ih dirali. Èital sam na engl. forumima da se je njima u 9 od 10 slučajeva upalila lampica motora - evo jednome tamo u engleskoj i meni se nije upalila. Da li je to možda dodatan pokazatelj da mi je motor u top formi - vjerojatno je! To znadete da prva lambda šalje info na temelju koji se regulira smjesa, a druga je čisti da / ne indikator za rad katalizatora, a kaj se tiče "sleeva" videl sam slike di je lik stavio tu drugu lambdu u alkatenku i stegnuo sa šelnom te je pričvrstio kraj akumulatora. Hehehe... :whistling:a jel ti malo izvuko drugu lambdu pa ne svijetli lampica, kao sleeve??
Upaliti ce se (ako je ispravna), ne brini. 50-150km i onda ce blesciti, kaj velite? :thinking:
Nisam još jer imam tehnički u 4.-om mjesecu...sve je spremno, nabavio sam povoljno 4-2-1 granu!jesi na kraju skinuo katalizator?
To je ona sa njuskala, koliko su ti računali?nabavio sam povoljno 4-2-1 granu!
Da, to je ta s njuškala ...500knTo je ona sa njuskala, koliko su ti računali?