Nije problem sto ti zelis dobro obavljen posao za svoje novce, vec u tvome stavu.
Ne samo u stavu, vec u tome da niti jedan nemate razumijevanja.
Ti ne razumijes zasto on ne odgovara cim vidi poruku, on ne razumije zasto se ne mozes strpiti i to je dovelo do svega ovoga.
Koliko ja cesto dobijem sluzbeni mail, pa odgovorim drugi dan. Jednostavno ili sam umoran ili na putu ili sam u sumi i tada mi nije prilika za dogovaranje necega.
Zamisli situaciju. Krki na moru, otisao ujutro autom na dalju plazu, ponijeli samo zenin mobitel, bio do veceri, na vecer dosao u sobu, uzeo mobitel, otvorio WApp, odgovorio bolesnim roditeljima(karikiram) i srusio se od umora.
Ako zelis da netko ima razumijevanja, imaj i ti i ne skaci na prvu, to ti nista dobro nece donijeti. Mozes tako naletiti na nekoga uzivo da te izudara da ti se felge cine jajaste, a ne samo lose lakirane.
Sad je gotovo, ali bar za ubuduce znaj.
Moj mehanicar je bio u guzvi i dva dana nije odgovorio na poruku. Ja ga nazvao, ispricao se na smetnji, on na nejavljanju i sve lijepo dogovorili. A da sam ga nazvao, prijetio javim blatnjenjem i izvikao se, nista od toga ne bi bilo.
Sad je ovo kao kad ti starci seru jer si pijan dosao doma sa 17, ali lijepa rijec i zeljezna vrata otvara.