Nemoraš pisati, raskopao sam sve i vidim da je neko već kemijao po tome nešta. Postiji li kakva procedura kad se stavi novi? Ono skidanje kleme da se resetira ili tako nešta?motorić ler gasa možeš provjeriti, koliko se sjećam znaš koristiti multimetar.
ako te interesira mogu ti napisati kako.
A odusto od V8, modificirana je linija 1996 godina regan ko i moj al neispravna je getriba a nemam sad novaca za popravak toga, drugu getribu a ko zna šta mu je još jer se nemre probat.Zoki,ja vidim da otkad si na forumu tj od kad si kupil tu xantiu,da stalno nekaj šarafaš,mjenjaš,popravljaš i ispravljaš krive Drine od prijašnjeg/prijašnjih vlasnika :whistling:..
Kaj oćem reć ? očito da auto ni kriv..nego kak sam veliš kemijanje i neodržavanje prijašnjih vlasnika :hm:
Kaj još oćem reć ?? to, da na kraju buš sve izmenjal i popravil, i onda buš ga dal u ruke nekom drugom koji bu rekel kak je super prošel..jer kolko sam pročital,uspel si najti ono kaj ti srćeko hoće - Jeepa V8
Ostaje da. Kupio sam ovaj motorić ler gasa pa sutra kad složim ako nebude radila akumulator ide u kuću i ne popravlja se ni ne dira auto do proljeća dok ne zatopli. Jebga, ljetni auto.Znaći,xana ostaje do daljnjeg kod tebe..
A čuo si kako GT radi, čisti amer u citru, jebeno debilan zvuk V8 motorića od najmanje 5k ccm. Bilo bi ljepo da su tako nešta napravili, xantia 5.2 ili 5.9 V8 4x4. :surprised::surprised:možda bi u xantiu stao neki V8
Ma spoio sam sve i isto, nema rupa veze nikakve jer rupa je tolika i kad je cjev na njoj. Nikakve promjene nema.normalno da krepava kada ima rupu od 5cm tam di se turira.
kada sve pospajaš ako tako bude radilo provjeri sve spojeve crijeva da negdjr ne vuće falš zrak.
He he, hvala na informaciji, nekom će sigurno koristiti, meni neće, odluka je pala pa makar i za gore mjenjao, jebem ti i hidrauliku i govno više i onog ko taj auto izmisli, što ja bolji prema smeću to ona gora, nek ide u materinu više jer dopizdila mi je. Ili će biti alfa ili astra, za nešta ću mjenjat, astra je sigurna a sa alfom sam još u pregovorima. Dizeli i jedan i drugi. Alfa je novija od astre tako da bi radije nju.Dimenzija O-ringa za pumpu je 19*2,5 , a za one ispod čepova od pumpe je 15,5*2,25