riba, ovo za izbor felgi, xsara, ja neznam ko je to radio al felge ne stanu ni jedne, umjetnostz i fantazija za sve uskladit da ne struže i ne grebe, iza ni ne vjerujem da stane išta šire od 195 bez da grebe, ja sam dobio sa xsarom 205 strugale su i napred i iza (et felge je 16) napred bi se još i riješilo sa distancom (možda al ne vjerujem) a iza ide felga sama možda do pola centimetra ili max centimetar van al to je knap knap sve skupa da bi iza nagurao 205 gumu, uglavnom za nju 195 max, a šta se veličine felge tiče, preko 16 ja nebi imao hrabrosti ić jer na mojim gumama 195/55/16 je prednja guma od dna amortizera (kamo sjeda feder) odmahnuta možda 2 centimetra ako nije i manje u pitanju, tako da, maksimala neka bi bila (moje mišljenje) ovih 195/55/16 šta ja imam trenutno, a sam izbor felgi, oz supertourismo (moj presubjektivan izbor jer sam zaljubljen u xsaru wrc ph1 od kad sam bio klinac) ili neki speedline/enikei ovako sa pet krakova ko šta su ove druge na slici (to bi si volio u mjeri 15" uzet za neki zimski set)..
a sad o gumama, šta se mojih fulda ecocontrol tiče ja sam zadovoljan, ne treba im puno da se zagriju, dok su hladne nisam nikad ganjao pa neznam kako se ponašaju al kad se zagriju su mi super, po kiši nisam puno divljao al drže dosta dobro recimo idem zaobom iz smjera srdoča i izlazim na škurinjama i sad prvi desni zavoj onaj malo jači prije semafora ulazim iz treće u drugu i izlazim u drugoj pun gas bez da auto klizi.. e sad neznam koliko je to dobro ili loše jer nisam puno guma probao, imao sam tek 2 auta i vozio sam tek 2 nova seta, al od svega šta sam vozio xsara mi se sa ovim gumama drži najbolje, jest da ima i najbolji ovjes od sveg šta sam vozio al ugl to ti je to ukratko... kažem moramo na kavu
šta se tiče feedbacka na volanu, stock xsara ima odličan odaziv na volanu, sa strut barom se to još više poboljšalo tako da je sad još bolje