sve znaš, posao je top, neću te puno hvalit, umislit ćeš se pa neće više bit kako spada :whistling:
šta se t:whistling:če ispiranja sistema, mislim da je slično ko na 2.0, tj. siguran sam da je isto :weeabooface: imaš kućište termostata na desnoj strani motora ispod sajle gasa iznad getribe, ugl u onom prostoru između aku i motora, ima ja mislim 3 senzora na sebi, to skini, očisti zajedno termostat (drže ga 2 vide i jedna pržonjera i cijev je odiza njega zakačena na kućište, ona će te za:cenzura::cenzura::cenzura:avat za skinut ga pa zavuci ruku iza motora napipat ćeš željeznu cijev na koju je pritaknuta ta gumena, ne drži me za riječ mislim da su dve vide 13, odpusti jednu i već ćeš moć to lakše skinut, ugl skini to kućište termostata, prihvate za radiator kabine i vodenu pumpu, i ispiraj kroz sve rupe dosta je sa šmrkom iz vrta al odvrni na ful, ne preporučam miniwash, pogotovo ne za kiler kabine, njega ti također preporučam zamijenit ako ikako budeš pri parama dok je još dashboard vani jer si onda sigurno miran 110%
za više informacija plaćaš kavu kad te drugačije nemogu natjerat da se nađemo :grin: