Cutac
Prèkaroš
A ne znam, meni je na mobitelu RAM uvijek na oko 1.5 GB zauzeća, a ništa nemam od aplikacija.@Cutac, nije 2GB malo,
A ne znam, meni je na mobitelu RAM uvijek na oko 1.5 GB zauzeća, a ništa nemam od aplikacija.@Cutac, nije 2GB malo,
Jee, super!Odgovorili su mi da su voljni prodati taj dio, sutra mi jave cijenu i uslikaju
Ne znam, ja sam onu veliku plastiku oko displeja C5 platio čini mi se 80 KM. Za tu plastiku na našim otpadima bi ti tražili oko 50 KM. Skontaj sam koliko možeš i želiš dati za tako nešto pa ćeš vidjeti kako ide.Do Knina imam nekih sat vožnje. Nemam predstavo koliko bi mi bila prihvatljiva cijena za taj komad plastike...sta vi mislite ?
Mislim da nije ispod nekih 300 eura minimum a to mi je već puno da dajem na nešto šta mi baš nije neophodno... + nisam baš prezadovoljan opcijama koje nudi original, mislim da puno više mogućnosti pruža android... a i volim se igrati pa ako dobijem okvir ubjedjen sam da mogu napraviti nešto dosta funkcionalnije (jer inače radim sa kompjuterima, tabletima, telefonima itd pa mi neće biti problem to sve uvezati da fino izgleda i radi)zašto ih nisi pitao
Moj čovjek! LOL LOL+ nisam baš prezadovoljan opcijama koje nudi original, mislim da puno više mogućnosti pruža android... a i volim se igrati pa ako dobijem okvir ubjedjen sam da mogu napraviti nešto dosta funkcionalnije
orginal radi super,recimo meni apple mirror radi u nulu bolje nego u audija,vw a tamo sam već isprobavaonisam baš prezadovoljan opcijama koje nudi original
pa tako reci nemoj se vadit ovo ono bolje, i šta bi jesi se dogovorio pokušaj spustit cijenu što se više dali kao što sam već spomenuo konkretno moje mišljenje je da kupujem nov pa čak i polovan za moj trenutni status je preskupo - radije bi tolike pare dao tj. čuvao za neki ključniji i kritičniji kvar na autu.
Nisu mi se javili sa cijenom, samo rekli da ce javiti...evo opomenucu ihi šta bi