visaluteju Well-known member 9. svibnja 2018. #41 Problem je sto ja nemam onaj android originalni nego planiram malo modifikovati i ugraditi mali tablet ili android telefon
Problem je sto ja nemam onaj android originalni nego planiram malo modifikovati i ugraditi mali tablet ili android telefon
grandepuconi New member 9. svibnja 2018. #42 Za anddrid ja isto mislim da ne trebaju. Ja koje sam gledao vec imaju svoje lajsne. Na nekim modelima cak i bude na lajsnama tipka za gps ili za on/off funkciju.
Za anddrid ja isto mislim da ne trebaju. Ja koje sam gledao vec imaju svoje lajsne. Na nekim modelima cak i bude na lajsnama tipka za gps ili za on/off funkciju.
Cutac Prèkaroš 9. svibnja 2018. #43 Umjesto lajsni stavi 10'' tablet tako da ti lajsne ni ne trebaju.
djamikeda New member 17. veljače 2023. #44 Evo dižem ponovno ovu temu, jeli ima neko ideju kako naručiti ovu krom lajsnu što ide na zadnji branik Prilozi Screenshot_2022-08-10-13-38-21-200_com.google.android.apps.photos.jpg 62 KB Pregleda: 0
Evo dižem ponovno ovu temu, jeli ima neko ideju kako naručiti ovu krom lajsnu što ide na zadnji branik