e da su moje svi bi ih sa foruma imali u rezervnoj opremi :whistling:Nadam se da Chipoteka ima one Zlatkove spojnice
ne mogu reći da su loši ako je mp3 kvalitetan i odvrneš skroz nema tu krčanja ili nešto čisto se čuje zvuk. tako da su prije bih rekao solidni. pa čak i kad bas digneš na malo jače ako je pjesma dobro snimljena se jako dobro čuje normalo u sraz mjeru sa snagom RD5/MP3 RADIO PT CDOriginali su, kako sam čuo, blaga jeza
Nisu, zapravo je zvuk s njima iznenađujuće dobar. To sam već nekoliko puta napisao.Originali su, kako sam čuo, blaga jeza...
Ako je tako, blago tebi, ponovo kupi iste, prodaj ove koje si kupio... Izgubit ćeš nešto love, usrećit ćeš nekoga tko će doć do skoro novih zvučnika povoljnije, a i ti ćeš biti zadovoljniji...Nisu, zapravo je zvuk s njima iznenađujuće dobar.
Ovo što se vidi kad ih skineš je isto tako činjenica... Naravno, oni su samo jedna karika u lancu, ali su jedna od najvažnijih...A gle magnet na zvučnicima. Pa prdekalo čovječe.
Po čemu to, molim te, zaključuješ?!?!?te da ti nisi audiofil,
Mislim da tu leži zec...i znam.da ne bih bio zadovoljan ako u to ako ne ulozim dosta
E ovo je totalno kriva pretpostavka. U ovoj temi samo šutim i pratim je, a istovremeno sam u svojoj temi opisao kako sam u svom autu zamijenio originalne zvučnike koji su počeli krčati (oba tweetera i prednja desna vrata), za isto originalne. I dosad me ta operacija ukupno s rukama došla 440 kuna. Bez imalo zezancije, sve u ovlaštenom servisu. Još ću priomijeniti i u lijevim vratima. Sve zajedno će me ispasti do 700 kuna s rukama. Mogao sam ići i na neki after-,market, sa sličnom cijenom, ali jednostavno nisam htio eksperimentirati jer me ništa nije uvjeravalo da će najjeftiniji Pioneer biti bolji od tvorničkog zvučnika. Isto tako, zvučnike sam mijenjao samo zbog problema s njima, inače ne bi išao na njihovu zamjenu.Originali su, kako sam čuo, blaga jeza...
Pa hoce originalni radio radit na drugom autu
Može... Kad si u ZG? Broj moba ti pošaljem na PM.Mozes usporediti sa Alpinom.
Zvuk signala svakih X sekundi, ako nije VIN kodiran na drugo voziloKolko znam ima neka fora s vin brojem. Protiv krađe neka caka ak se nevaram.