enđin bej...
maknuta je velika većina onog žutila, ostao je još samo nosač motora na suvozačevoj strani ali za njega nisam imao vremena jer treba skinut motor itd uglavnom i njega cu cim stignem, situacija je sljedeća, poklopac bobina je pofarban u vt crvenu i oni željezni komadi za koje se vadi motor van, još će i strut bar ić u crvenu i to je to, ostalo je sve crno, naručio sam jdm style vidice i postavljao ih po motornom prostoru, crvene, za sad mi se sviđaju šta će bit dalje vidit ćemo, za sad ostaju, ispolirao sam i nosač akumulatora, žejezan je i užasno teško se polira ali eto, uspio sam, ne oksidira, tu i tamo ga špricnem wd-om i dobro izgleda (možda sam ovo već pisao ali neda mi se tražit po temi pa ne zamjerajte)
motorni prostor je dosta prljav i treba mu dobro i detaljno čišćenje i struganje koje ce dobit čim bude vrmena uglavnom sa tim novim stvarčicama to izgleda nekako ovako :
svi alu dijelovi su mi na neke fleke opće nemam pojma od čega ali moram to riješit jer izgleda ko 101 dalmatiner
jedino žutilo koje je ostalo i koje me bode u oči....
kad sam farbao ove nosače u crveno odlučio sam pofarbat i poklopac bobina ali mi je nestalo spraya i nisam ga uspio završit i nisam dobro sve crtice i udubine pokitao i pocijedilo mi je i ovo i ono, uglavnom moram ponovit pa će bit bolje, bitno da mi se kombinacija sviđa ove finese cu riješit "u hodu"
stari balasti su počeli krepivat pa sam naručio neke žnj, ako potraju godinu dve ko bog za cijenu su se isplatili, ovi začudo kvalitetno izgledaju, čvrsta neka plastika i imaju neku težinu u sebi, neznam, vidit cemo, uzeo sam 55W tako da sljedeće žarulje kad budem uzimao cu uzet i 55W žarulje jer dosta ljepse svijetle (sad su 35W)
usis... usis je izveden u bađet tonu, plan je crvene samco cijevi, 2 kom pod 45° i to ce onda bit to, ili full inox usis, vidit cu kako budem u trenutku inspiriran, inox mi je jeftinija opcija jer ga mogu doma sam varit a samco mi je jednostavniija opcija mada mi i tu trebaju dva mala komada cijevi, vidit cu sve kad bude :thinking: za sada ovako radi što je i najbitnije a izgledom ce se stvari sređivat kako bude love, nažalost ne brzo jer sam student kao što već znate al eto.. bit će sve sve sve... :whistling:
sutra mi je slobodan dan pa se nadam da cu napokon oprat i očistit auto KAKO SPADA, što nisam u zadnjih pola godine, jer ono šta obavim na praoni to mi nikako nije "kompletna" stvar...
iii još nešto, moram preštelat gewinde ali bit ce i slike i sve objašnjeno kad bude
P.S. kad objavim sljedeći post (u kojem cete nadam se vidit opran i usisan auto) prestajem objavljivat sve dok ribadesing ne objavi svoj napredak na projektu... pipice škrta tu ljude u neznanju držiš :grin:
do pisanja :weeabooface: :whistling: