Vjerovatno jesu... al daleko od toga da su ovi nekvalitetni. Ipak je i sa takvom kvalitetom dihtunga izdrzao 200tkm vađenja masti, s tim da su prvi tragovi ulja u vodi bili jos pred koju godinu.
I najsmjesnije od svega, neda se... sad sam ga bio pogledat, ulja brdo fali, ovo sto je nutra je crno. Na onu glupu oduhu majoneza ide u usis...
Rashladne fali mozda prst dva u posudi.
Dolio sam ulja i upalio ga cisto da vidim jel zapekao ili ne... gore od ovog nemoze.
-Pali bez beda, iz prve, digao je okretaje do 2,5-3 pa poceo spustat pomalo.
Teram to dalje ili?
..............nešto kasnije......
Došlepan je Citrać doma, da odmara na sigurnom... a koliko će dugo odmarat, neznam, trenutno nije prioritet pošto imam drugog posla ali i vozila na raspolaganju.
No možda ga krenem malo sam ''otvarat'' ako budem skupio volje, nemogu naštetit puno.