C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
Ma, naprijed ostaju halogene. Em mi se ne da za:cenzura::cenzura::cenzura:avati, em ljepše izgleda kad pozicija nije bijela, a kratka žuta :whistling:
 

Cutac

Prèkaroš
Došli zmigavci. Kinez me za:cenzura::cenzura::cenzura:ao. Poslao BAX9S umjesto BAY9S, dakle, novci nisu propali, dobit cu ih nazad, ali sada moram traziti opet. Mislim da cu naruciti iz Njemacke da prije dodju, a za dnevna ne znam, mozda da ostavim halogena jer mi je ruzno kad su kratka zuta, a pozicijska plava/bijela.
:cenzura::cenzura::cenzura:eni kinezi :mad:
 

ZlatkoC4

Well-known member
znam kako to ide samo mi se ne da zaj... za takve stvari da se radi o nečem od 100-1000 eur onda bih već razmislio ovako i ovdje postoje razne žaruljice koje udovaljavaju moje potrebe ka npr Philips :grin: a može i Osram. ma što mogu i one iz TC :D samo neka svjetle
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nema toga, sve su to kinezi. Opet ti je najbolja opcija naručivati izvana... imaš ove noname ledice sa cree čipovima, za ne preveliku cijenu, ima dobrih. Sljedeća stepenica su ti brendirane ledice... redom kvalitetne, ali obično suludih cijena.

Imaš i opciju, al zahtijeva više vremena i truda... odhebat ubodnu zahebanciju i kreni u samogradnju :D
 

Cutac

Prèkaroš
odhebat ubodnu zahebanciju i kreni u samogradnju
Ja se u struju razumijem toliko da znam upaliti svjetlo u sobi i uštekati kabele koji imaju naznačeno na koju stranu idu :D

Odlučio sam da ću samo žmigavce imati LED. Dnevna su ok i halogena, pogotovo kad se kratka upale, bolje izgleda. A za ta dnevna mislim da je problem u otporniku.

Spreman za posjet cibu sutra :whistling:
Je, spaner cvili. Jedino nisam skuzio kako skinuti pumpicu za sajbu..
 

Cutac

Prèkaroš
Danas se vozilo.
448 km
6.6 L/100 km
82 km/h prosječna

Autocesta Bosiljevo-Rijeka-Bosiljevo 120 na tempomat, Bosiljevo-ZG-Bosiljevo 140 sa izletima u prekršaj :)

Jako zadovoljan.

Sljedeći koraci su izolacija blatobrana, vrata i vjerojatno novi zvučnici :)
 
Na vrh