Teško... Bar ja ne znam za način da zadržiš potpunu funkcionalnost tvorničkog HU... Ako netko zna, neka prijavi...
Ja na tvom mistu ne bi minja HU... Flac lako pribaciš u mp3, i napraviš kompilaciju za u auto...
4 kanalno pojačalo je najlakše, ako je moguće, ubacit što bliže HU... Uzet signal od sva 4 zvučnika sa zvučničkih izlaza od HU, priključit na HIGH LEVEL ulaze pojačala, crossover na OFF , bass eq na 0... Na taj način, ove kabele koji idu dalje prema zvučnicima samo prebaciš sa izlaza od HU na izlaz od pojačala... Sva kontrola, glasnoća i ton kontrole, ostaju preko HU... Struju možeš potegnut direktno sa baterije, dok REMOTE povučeš sa napajanja od HU, tako da se pojačalo pali samo kad je i HU upaljen...
Ako ideš na sub, i ako HU ima PRE OUT izlaze za spajanje vanjskog pojačala, to bi bilo najbolje za spojit signal na sub, jer obično zaobilazi ton kontrole od HU... Tako da jednom podesiš gain i bass tone i low pass (vjerojatno negdi između 60 i 80 Hz) na uho, i to ostaje fixno neovisno o podešavanjima prednjih i stražnjih zvučnika... Ako ne, nema veze, samo moraš imat na umu, sa kojih god zvučnika uzmeš signal za sub, prednjih ili zadnjih, da će ton kontrole donekle utjecat i na sub. U maloj mjeri, ništa previše bitno, ali hoće...
Znači, pomalo, i bit će to tip-top... Da se razumimo, sve su ovo budget rješenja, ali miljama bolja od tvorničkih...