Žarulje za C5 X7, farovi s ledicama

Spawn

Well-known member
Evo mozda nekom pomogne pri odabiru:
Kratka philips white vision
Duga osram nighbreaker unlimited
Bocna osram cool blue intense

Izvinjavam se na slikama ali slikano je rukom brzinski:

Kratka:

Duga:

Boja:

Vjerojatno cu i na duga stavit whitevision jer su mi odlicne jacine pa da pase s kratkim. Nbu jacina na dugim je isto super

vborovic

C5 modifikator
Nemoj slikati u vožnji, slikaj dok je auto sparkiran negdje i izađi van iz auta (pozicija odmah pored vrata) ... ovako je dosta mutno, i čini se da preširoko bacaju svjetla (što vrlo vjerojatno nije slučaj)

Spawn

Well-known member
Slike ne pokazuju bas sve pogotovo duzinu snopa, ali vozio sam cca 2 sata nocu i nema nista umora.Bitno mi je takodjer da ne smeta ostalim sudionicima jer mi nitko nije blicao u 2 sata voznje:)

Edit:

Na videu se mozda vidi malo bolje
[ame]https://youtu.be/dfaQ8SmekyQ[/ame]

Posljednje uređivanje:

Doomsday

U prolazu...

Spawn

Well-known member
Uzeo sam u conrada bila neka akcija. Nekakav kupon doslo me 230kn s otkupninom. Onaj link sto si postao prije par dana. Doslo iz Njemacke za par dana.
Dobijes u paketu 2x w5w ledice.

Spawn

Well-known member
Jedno pitanje znalce. Sta su ona dva bijela kao vijka koji imaju vrh za gedore na farovima? ne onaj vijak za dizanje spustanje nego one s jedne i druge strane fara?

Cutac

Prèkaroš
Okreni pa ćeš vidjeti :)

Najvjerojatnije za kut snopa. Tako je na c4 i na mnogo drugih auta.
Najčešće su bijeli plastični vijci na farovima za namještanje snopa.

Spawn

Well-known member
Htio sam malo ali ne mrda. Brzo cu u citroen na kontrolu svega i svacega jer idem malo vise km napraviti na duze valjda pa neka nastelaju

redfevers

Member
Ispricavam se jer podizem staru temu, no zanima me ova prica o NBU i WV, cjenovni faktor dakako, kao gledam razlika za set H1 & H7 (i dodatno 4 W5W) je u ca. 8€, propustam nesto ili je to sada takvo stanje?

citric

New member
Da li je netko uspio nac odgovarajucu zamjenu za "corner" žarulju u faru oznake SHPC 12 V 19 W . Naručio s ebaya led ali ne ulazi u far. Farovi su bi-xenon pa kad se pali ta žaruljica primjeti se velika razlika u boji.

pokra89

Well-known member
evo našao sam zanimljivo rješenje ukoliko netko žudi i pati za led dnevnim svjetlima, a ne da mu se davat masne pare za nove farove. dečki rade kvalitetno, a koliko sam shvatio, u pitanju su led trake koje oblikuju i "pakuju" unutar fara po želji kupca.

evo kako izgleda kad je izgašeno

a evo kad je upaljeno

ono što mi se na ovom ne sviđa jeste sami oblik, ali kao što rekoh, to je na želji kupca, a ovaj je očito tako želio.

Dnevna svjetla mogu preuzeti i ulogu žmigavca, i to klasičnog ali i onog dinamičkog, kakvog viđamo na novim modelima audi-ja.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Jes, stavljao sam to u svoj Citrać. Lako se radi s tim i čini se dosta pouzdano. Ali intenzitet svjetla nije baš prejak.
Žmigavci su u praksi nefunkcionalni ukoliko nije mrkli mrak. DRL kako tako...

Na vrh