Žarulje za C5 X7, farovi s ledicama

Pavel

Lepi™
Ja ovoliko o žaruljama nisam čuo ni naučio ikad. :D Nit znam ikoga tko toliko se kuži i voli zapravo cijelu priču oko žarulja i LED-ica. :cool:

vborovic

C5 modifikator
Mogao bi se ovaj dio foruma prebaciti na vlastitu domenu: ledzapet.hr ... LOL ... ( ako nekoga zanima, domena je slobodna, provjerio ... :p )

Doomsday

U prolazu...
E da... Najčudnije opremljeni C5 ikad, sa halogenim farovima i automatskom regulacijom, a uz to sa pranjem farova, u koje bi se eventualno mogli legalno, ili makar kvazi-legalno jer nebi bilo ECE certifikata, ali kako ima pranje i automatsku regulaciju ipak skoro legalno, ubacit bi-xenon, završi kod vlasnika koji prezire xenon i ne želi ga imat ni da mu ga poklone... LOL

P.S. da ne pomislite kako je to čudno, pa ni ja ne volim xenone i ne bih si želio auto s njima, jer, eto, ne volim ih... Ali da baš jedan takav auto di je relativno bezbolno i skoro pa legalno naknadno ugradit xenon završi kod Pavela, a ne recimo kod ivana, e to ti je Murphy i njegov zakon... :D

Posljednje uređivanje:

Pavel

Lepi™
Lako se vama zafrkavat s Pavelom. Ne znam, nije Confort oprema jer dio opreme je iz Exclusivea. Nije ni Exclusive jer osnovni dio Exclusivea fali. Naknadno nista nije nadogradivano, potvrdeno u Citroenu.

Sta sam ja dobio sam Bog zna. Ima Citroenovu znacku. :D I troskove odrzavanja kao Citroen :rofl:

Xenone ne bi, hvala. Radije plavu imitaciju halogenih ili jaki bijeli snop halogenih. Xenon, ne hvala. Nit me privlaci, nit mi se svida cijena. Svasta sam planirao napraviti s autom, ugraditi kromirane letve oko prozora, zatamnit stakla straznja, popravit sredisnji zaslon, al Xenone ne budemo ugradivali. :)

Ako nista, ponosni sam vlasnik Limited Editiona. XD

vborovic

C5 modifikator
ponosni sam vlasnik Limited Editiona
Kaj se ne buš ovoga sjetio dok bude rad takvog "opremljenog" auta problem naručiti neki dio za servis ... LOL ... ak je na elektronici već uočeno da se dosta toga ne poklapa u odnosu na papirologiju, tko zna kakva je mehanika ... možda ima drugi motor unutra pa ni ne znaš ... :D

Pavel

Lepi™
Dizel je sigurno! Barem se do sada nije zalio. Jedino sam siguran oko boje, dimenzije guma i cinjenice da je automatik. Za 900km me ceka veliki servis, dakle iduci tjedan. Pa cemo vidjet sta je ispod haube. :D

Pavel

Lepi™
Eh da, u Service pise Euro IV a u prometnoj Euro V. Na netu imaju obje verzije za motor od 136ks. I tu ne znam sta imam. :/

vborovic

C5 modifikator
I tu ne znam sta imam
LOL

Kod:
Dobio Mujo sat od prijatelja iz Njemačke, pa je otišao k Hasi da ga nauči
kako se čitaju sati i minute.
- Mujo, to je bar lako. Sada ti je ova velika kazaljka na 6, a mala na 12.
To ti je pola dvanaest. Za pola sata, velika i mala će se poklopiti na 12.
To će ti biti podne. Eto, vidiš da je to jednostavno?
Poslije 15-ak minuta Mujo sretne Ibru:
- Mujo, vidim da imaš novi sat, ništa se ne hvališ.
Kad smo već kod toga, koliko je uopće sati?
Pogleda Mujo na sat pa tužno kaže:
- Još se ništa ne zna.
:D

Spawn

Well-known member
Danas sam na dijagnostici iskljucio istovremeno paljenje dnevnih svjetla i pozicije i ledice mi osvjetlile cijelo dvoriste. Koja glupost da dnevna svjetla nenrade u startu kao dnevna dok ih ne ukljucis preko diaga a to im je prvenstvena namjena.. Usput otkrio da ne moram spustat rucnu kad krecem nego se spusta sama cim malo dam gas.

BTW evo slike kratkih nocu,odmah iza snopa je zavoj udesno a ja ga ne vidim bas. Sirina i jacina je ok, generic zarulja ali duljina nije bas.Zato me zanima jel to prekratko ili normalno.

Na vrh