C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

Ruske

Active member
pitanje onda koliko km ima auto, ako je druga urica...

nije mi jasno, sta je auto prije tebe slagan iz vise auta?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Klikaj Ruske, ništa ne košta :D

Sat je od VTR modela kao i prednji branik i zadnja hauba ako se ne varam jer je auto bio napred desno udaren i mijenjano je komplet sve sa zračnim jastucima jer se suvozačev aktivirao i strgao armaturu

Imam doma isti takav, al neznam dal je od VTR ili VTS modela i zato ga ne želim stavljat da mi se nebi nešto pošemerilo bezveze (mislim da ima frend i onaj noviji sat, al nebi rekao da je plug & play)

Nedugo sam našao na fejsu bivšeg vlasnika tako da znam povijest auta prije nego ga je frend kupio i dao složit i znam ga od kad ga je počeo slagati do sad eto kak je kod mene završio

A i kompjuter se nešto slagao na novo jer je nešto bilo pokvareno i trebalo je na taj koji je unutra unijet parametre za moj VTS, pa se i tu možda nešto zmrdalo i zato to prikazuje. Meni ne smeta i sve radi (osim prikaza potrošnje itd jer nema board computer moj) tako da se ne zamaram time

2mario2

Well-known member
Kilometri štimaju jer sam provjerio na tehničkom. Auto je od prvog vlasnika došao i s čovjekom sam se čuo isto. Bio je na moru auto i nije rađeno puno km s njime

2mario2

Well-known member
Rješena hauba odnosno razmaci danas. Doma sam to radio sam i uspio sam dobit na nekih 98% točno i neću dalje prčkat uopće dok je tak dobro

Auto ide ovih dana na ugradnju onog zadnjeg protočnog, špur koji nismo stigli odraditi (skoro da ga je i frend dobio već bez alata) i valjda već jednom zatamnjivanje tih šajbi jer zbog ovog mutavog vremena nismo ni to riješili još

Mrežicu crnu za branike sam si naručio da stavim ispod maske sa znakom napred jer zamjenska plastika ona minijaturna dođe preko 350kn dok mrežica 115kn i rađe sam odabrao tu opciju (sad ovisi dalje kak bude ispalo, jel bu ostala ili bude ipak kupljena plastika). Uz tu rupu ispod maske mrežicu budem stavio i u branik dolje iza rešetki tako da sve te rupe "zatvorim" odnosno zaštitim kiler od kamenčića i ostalih letečih pi*darija. Zrak naravno bude prolazio tako da tu ne gubim ništa, dok sve ostalo što netreba nebude prolazilo

2mario2

Well-known member
Dobro da si me sjetio jer bi to zaboravio. Odradit ću taj dio, nemaš brige. Nadam se da nebude ispalo preglasno jer sve ostalo ostaje kako je i original

Franzg

New member
Jel ima srednji lonac VTS?
Ja sam na c3 1,4 benzinac stavio protocni lonac i evo kak se cuje (ali moj ti ima srednji lonac)

(Na videu ovo before nije serijala nego poluproticni lonac kojeg sam zamjenio protocnim)

Posljednje uređivanje od moderatora:

2mario2

Well-known member
Ima i moj srednji, sve ima original osim što bude sad protočni zadnji stavljen

Ovo nije loše na tvom. Æini mi se da je taman, nit tiho nit preglasno

Budem vidio razliku, a i moj je ipak 125 konja i tu valjda mora biti u startu razlike nekakve

Iskreno nije mi tolko do zvuka nego do izgleda. Nemogu smislit ovu cijev i bijedni nastavak. Još k tome tuče ukoso i prema dolje

2mario2

Well-known member
Odmah da velim da sam napola zeznuo stvar jer nisam snimio video s original auspuhom, al čuje se odlično sad premda je video ispao čudno (ultra hd rezolucija, al neznam zašt nije bolji zvuk ispao)

Evo kak izgleda sad

I evo zvuka s protočnim novim

[ame]https://youtu.be/MUj0RQ02IPk[/ame]

2mario2

Well-known member
Promijenio sam i trubu danas jer je ova prva bila raspadnuta od sudara i trubila je ko nos od klauna u cirkusu

Sad je i to obavljeno i ostalo mi je nabaviti samo pretinac kod suvozača jer je na mojem od prije ručica za otvaranje puknuta bila i čekam da mi stignu kopče za lasne od šofer šajbe da ih mogu stavit na auto da ne odleti koja opet. Da, moram kupit negdje okvir za 2din radio i ukrasnu lajsnu oko njega

Foliju smo probali naljepiti jučer, al je neka retardirana i nikako nismo mogli to obaviti i odlučio sam da mi je bezbolnije kad budem do tog dijela došao platiti 600kn da to majstor napravi nego da se idem sam s tim opet zafrkavat

Uglavnom do servisa osim navedenog nemam što više dirati

Na vrh