C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

2mario2

Well-known member
Samo luft na haubi treba na pantima još poštelati jer nije 100%. Ostalo štima. I prošao tehnički bez problema

I friško opran

Još iznutra očistit sad i opet smo lijepi

2mario2

Well-known member
Pa nije loša ideja to uopće

Kak naštelat haubu? Jer mi frend kroz vikend ne može, pa bi ili sam ili s drugim frendom naštelao

Sutra valjda ako se iz noćne rano probudimo i bude lijepo vrijeme budemo zatamnili šajbe, pa bi i haubu usput

Zatvara se ona i to, al je podignuta

2mario2

Well-known member
Panti nisu ostali stari nego smo stavili druge koji su u kompletu s novom haubom bili. One gumice il kaj valjda samo treba spustiti jer nije to puno, al mene bode u oči kad znam da je tako nepotpunjeno 100%

Milosh

Test
Super! Jel dignuta naprijed ili nazad kod baglama?

Možda laičko pitanje: ako je naprijed dignuta, ima li one gumene vijke koji se mogu uvrnuti i izvrnuti?

2mario2

Well-known member
Nije nova, al je s drugog auta

Napred strši i automatski ni sa strana ne zatvori skroz. Ima gumice, al se nedaju vrtjet odnosno vrte se samo uzalud

Da probam kliješta gdje sjeda kuka dignut ili spustit il nešto?

Svi drugi razmaci su kako treba, samo hauba je divlja sad malo

Vidi se donekle i na slikama

Milosh

Test
Polako sa diranjem baglama. Probaj te gumice izvrnuti/izvući pa zatvoriti, da vidiš kako će izgledati. Ako bude ok ili ako upadne malo dole, znaš da je do njih. Onda ih probaj vratiti i ugurati malo dublje, ili čak malo skratiti.

2mario2

Well-known member
Hauba je 100% ok sama po sebi, panti isto osim što možda nisu poštelani kako treba

Neće te plastike ni biti jer mi je jeftinije kupiti crnu mrežicu sa sitnijim rupicama i stavit tu i iza rešetki na donjem dijelu branika. Prolaz zraka bude, a i zaštita od kamenčića i većih kukaca

Cutac

Prèkaroš
Budi doktor i na mrežicu ofarbaj "C2" ili "C2 VTS" ili "VTS", sa crvenim "S".
Ja mislim da bi na maloj raketi to izgledalo fantastično!
Kao ovo

Zamisli ovo, ali ne tako izraženo. Pa nemoš reć da nije čudo :D

2mario2

Well-known member
Nema potrebe za farbanjem. Imam viška VTS znak doma koji lako ljepilom za stakla naljepim na mrežicu i bolje bi izgledalo sigurno

Ruske

Active member
i izgledat ce ko krapina. to sta mario kaze je efektnije, uostalom premala je ta mrezica za farbanje da se vidi. radije neka upikne neki intercooler i stavi ga ispred branika, pa neka onda tamo napise VTS :D

Na vrh