C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

Franzg

New member
Ja bi isto iso na ovu varijantu stavit u crno farove iznutra i ubacit lecu.
Ja sam svoje u crno stavljao i to jako podigne auto

2mario2

Well-known member
Nije to loše, al ja to nebi sam radio jer nebi da poslije far propušta. Jedino da netko tko to inaće radi napravi, onda svakako bi

Franzg

New member
Meni je radio covjek koji to radi i svi idu kod njega, farovi ne pustaju reko mi je da garantira da nece pustat a ako pustaju da slobodno dodem da rjesi tak da svaka preporuka za njega. Mislim da me oko 200-250 po faru ispalo. Jens se zove iznad Vrapca je u Zagrebu. Radi inace i ksenone i sve tak da mozes se odmah dogovorit da ti nes slozi i po tom pitanju.

2mario2

Well-known member
Budem ti se javio ako budem to dao radit. Za to nije sad sila nikakva

Točno sam mislio da su to dečki kod kojih sam ugrađivao daljinsko jer isto sve rade

2mario2

Well-known member
Da, tu sam ja bio. Oni su mi rekli 1600kn da mi u original farove ugrade bixenon. Sve skupa znaći materijal i posao. Moram negdje nazvat Tonia i pitat kolko je za farove cijena točna da se stave u crno

2mario2

Well-known member
Naručena folija za stakla 20% tako da budem to s kolegom s posla napravio kad riješim tehnički. Zadnja i bočne zadnje budemo zatamnili

2mario2

Well-known member
Eto ga gotovog skoro. Masku premjestimo na ovaj branik i krilca stavimo i sve se pošarafi i sutra na tehnički po tablice, šajba je zaljepljena kao i spojler i ostale su nam sitnice poput obloga kotača i maglenke

2mario2

Well-known member
Hvala, hvala. Sad ću pametnije. Nema više vožnje auta nitko osim mene i frenda mehaničara koji mi ga i održava. Nije mi ovog sila u životu više

2mario2

Well-known member
Cutac rade, samo se nisu aktivirali. Još bolje da nisu

Ruske nije tu još bio zašrafljen i na mjestu. Sutra ak stignem na tehnički budu slike gotovog skroz

Samo moram naručiti mrežicu crnu i staviti ispod maske i dolje u branik da si osiguram kiler itd od kamenčića i ostalog

Na vrh