C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

markan1000

Well-known member
ja sam u ovim slučajevima konzerva kao i Cutac :D ako je nešto predviđeno da se šarafi, onda se šarafi, a ne lijepi jbg.
al bože moj, nismo svi isti

2mario2

Well-known member
Pa budem ako se može u haubu. Ako ne onda ljepim jer je original u šajbu prišrafljen, a za u haubu u lim neznam dal je ili nije

Lagano nam ide to

Doomsday

U prolazu...
Ma čuj, to je čisto za zlu ne trebalo, ljepiš na lak, koji može poskočit, i onda ode sve...

Ne moraš sve rupe bušit, samo recimo 2 najzgodnije, u lim, a onda ne samo zavidat, nego i zalipit i zavidat na te 2 rupe za osiguranje...

Kad probušiš te 2 rupe, baciš zaštitu po njima, malo temeljne i laka, pa neka vida tu probije sebi put samo onoliko koliko joj treba...

Praktički, ljepilo nabaciš i na rupe, pa prije nego se stvrdne ubaciš vide kroz to sve...

Na taj način, ako dobro izmjeriš i probušiš, neće biti niti šanse da krivo zaljepiš, te 2 rupe će držati sve na pravom mjestu, i dobiješ najbolje od oba svijeta...

:cool:

2mario2

Well-known member
Nije problem ako se bude dalo riješiti tako

Nego, naručio mi je frend nove obloge oko kotača, bočne žmigavce prozirne original

Ja sam zvao za lajsnu koja mi je odletjela 2x (ona koja dođe napred na staklo) i pretinac od suvozača pa kad mi lik to spremi idem po to. I moram ga pitat još za kućište filtera zraka

Mislim da kad to kupim da apsolutno nemam više što mijenjat osim felgi (idem natrag na 16 cola) ako uspijem prodat ove koje imam sad na autu s gumama

Mehanika gotova, auto pali i naravno u voznom je stanju. E sad se čeka samo branik i lakiranje. Za divno čudo kad se raskopalo sve nije dobila šasija nego se jedino malo spigao onaj lim gdje je inaće pričvršćen blatobran tako da nema rezanja ni varenja ni išta. Auto nije otišao s mjesta srečom!

Ruske

Active member
ajde sreca u nesreci :)
bas izgleda mocno ovako, mad maxovski haha

nego, frend ti je isao malo riskirati i srecom dobro zavrsilo, haha

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=AuxLbUimBW4[/ame]

2mario2

Well-known member
Jeeeee, rekao je da kad je vidio tablu "tko uspori pi..." i "tko skoci, heroj" da nije mogao odoljeti :D :D

Evo dragi moji sve što je srce priželjkivalo!!!

Nisam bio na špuru. Tek kad bude sve gotovo i kad budem išao na tehnički. Veli frend da je auto na mjestu gdje mora i biti

2mario2

Well-known member
Prljav, ogreban na tom dijelu i lak oljušten na dijelu između fara i maske. Nema veze jer ionak ide na lakiranje kompletan osim maske jer je ona kod mene ostala čitava i kao nova

2mario2

Well-known member
Na autu je samo na 2 šrafa da se ne strga jer ga nemam gdje stavit kad je duljina auta skoro jednaka duljini branika, hehe

Uskoro završetak. Drugi tjedan tehnički i uživanje nadam se dalje bez ikakvih problema

2mario2

Well-known member
Auto je odvezen na lakiranje. Došli su svi naručeni dijelovi još tako da ćim se vrati s lakiranja ide gore šajba, spojler, obloge oko kotača, žmigavci prozirni i far i idem tehnički riješiti i amen

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Dobri su, ali mislim da bi se i tvorničke dali lijepo složit... ubaciti projektore i u crno

2mario2

Well-known member
Ako već onda ovako s jednom lećom. Ovo je od lika iz Poljske na engleskom C2 forumu. Sve si je sam radio doma i detaljno objasnio i slikama prikazao

Na vrh