C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

2mario2

Well-known member
Neka bude ovaj put ak je već tome tak, al onda poslije ju definitivno dam sterilizirati il kak se to zove jer nemogu zoološki ipak imati doma. Ovo dvoje štetočina mi dosta pije živce

Ne pitaj što radi na tuš kadi jer ni meni nije jasno bilo ni još nije. Kupati se neće je provjereno, hehehe

Milosh

Test
Mačka je to, sve je to normalno. :D

Mario, jedno pitanje nevezano za temu, kako je urađen taj plafon u kupatilu? Izgleda kao štampani beton, ali opet na plafonu...?

tomica0308

Well-known member
Milosh, to su ti od stiropola ploce mislim da su oko 2cm debele, ima raznih dezena. Fora izgleda, samo je s farbanjem problem one koje imaju urezane dezene pa bas s valjkom nece boja pokrit :)

2mario2

Well-known member
Da, ploče su to. Nisam još pokušavao to ni farbat dok je dobro. A kad nebude budem skinuo i samo nove ploče stavio

Danas sam pričao s frendom. U utorak bude uzeo auto i ide na popravak

A evo lampi slikanih po danjem svjetlu

Evo lampe su montirane i ja sam prezadovoljan izgledom

A stigao je i koji decibel više upravo

Bit će to kroz jedno vrijeme sasvim ugodan za oko blacked out C2

2mario2

Well-known member
Svijetli sasvim dosta (imaju frendovi i nitko ih ne dira i vidi se dobro) i murja na to kod nas ni ne gleda. Mjesecima se tako voze i nijedne kazne nisu dobili

Slikat ću, al tek kad bude auto popravljen

Rikverc meni nije bitan, a ostalo se vidi ok

2mario2

Well-known member
U ponedjeljak veli frend da krene s radovima na autu jer je Kumrovec sad i vozi tak da ne stigne i svoj trkaći posložit i još i moj popravljat

Rekao je kad krene da nejde auto iz radione dok nebude skroz gotovo sve

Nije mi baš drago čekati, al ajd budem još strpio se malo kad drugo nemogu

2mario2

Well-known member
Nebi. Ponudio mi je, al sam odbio jer nek se nešto desi još ću ja njemu morati davati lovu. Ovak je on meni dao i još bude dao 2400kn na plači i tjt

Na vrh