C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

mengela

Well-known member
Donator foruma
Zbilja nezgodna situacija! Nadam se da ce te to rijesiti prijateljski! Bitno da se zdravo, bit ce auta!

Poslano sa mog SM-G355H koristeći Tapatalk

2mario2

Well-known member
Riješit će se valjda sve normalnim putem. Ima kredit, al može dobit još jer je frend prije par mjeseci razbio auto i imao kredu od 100000kn i dobio je još nekih 25 soma kaj si je kupio auto. Nek i on ode po krede još i sve bude ok. Meni novi auto, a njemu veća rata i troškovi. Bude naučio, mlad je

Cutac

Prèkaroš
ali, na kraju krajeva auto je tu najmanje bitan, bitno je da ste obojica čitavi i zdravi.
To stoji za Maria, ali ovaj što se slupao je mogao pokositi nekoga, jer da je vozio normalno, ne bi do ovoga došlo.

Što je moj profesor iz fizike rekao za jednog koji je uvijek divljao u autu "Nek se ubio, bilo je pitanje vremena, bar nije nikoga povukao."

Nek i on ode po krede još
Kažem ti, ak neće banka, imaju kamatari :angel:

Cutac

Prèkaroš
Ja ne znam nikoga takvoga, ali ako ništa ne uspije, napravimo nešto na foru RTL pomaže VTS-u i skupi se za ozdravljenje :grin: :palac-gore:

2mario2

Well-known member
Ovako. Frend je izašao danas iz bukse i bio sam kod njega. Ima veli 13000kn ušteđeno i to bude si dao isplatit da mi može dati i da se auto krene popravljat. Sve skupa bude izašlo oko 15000kn otprilike. 500kn gore dolje

Frend koji ga bude dao slagat i sam bude slagao mehanički dio je rekao da bude auto složen ko da nikad nije bio udaren tako da sam po tom pitanju miran

Za par dana veli frend može dat lovu samo da mu banka isplati te novce i ide mali na slaganje. I ako bude tako sve po dogovoru moj ljepotan bude između sredine i kraja 3. mjeseca opet na cesti

2mario2

Well-known member
Ništa. Dobro da i namakne lovu za popravak ovog. A i kad razmišljam na ovom je sve napravljeno od servisa, ovjesa, novi kuplung set, sve sve i bolje da onda popravim svoj i znam što imam nego kupim drugi i imam možda ulaganja kakve sam sreče

2mario2

Well-known member
To obavezno. Sve je to uračunato, bez brige. I hauba zadnja sa spojlerom i spulja protočna sa većim fijem, a i prednji branik sa bočnim krilcima pošto je moj skršen sad ;)

2mario2

Well-known member
Novci su kod frenda i auto ide danas il sutra već na slaganje

Ako netko zna gdje nabaviti branik prednji od VTS-a i zadnju haubu sa spojlerom (najrađe crne, al ak nema crno može i rozo) molio bi da napiše jer mi samo to fali. Sve ostale dijelove imam već kod frenda i čekaju ugradnju

2mario2

Well-known member
Evo dolazi mali doma. Nastavak nije zavaren tako da uložak i vunu mogu po želji izvadit (što i budem valjda da se mali čuje)

To je naručeno i termostat, a ostalo bude jer nije sila dok nebude auto popravljen

2mario2

Well-known member
Evo štopova pošpricanih crnim transparent sprejem. Ispalo po meni odlično, taman

Slikao sam u sobi sa slabo svjetla, pa nije slika najbolja ispala

2mario2

Well-known member
Zašto me svi za mačka pitaju? Hehehe

To je naš mali Tom, mačak koji je izravno povezan sa vragom :D :D :D

Kut slikanja valjda, pa i mlad mačak i eto rezultata

Nisu jako crni baš. Lijepo su ispali. Sutra na auto stavljam kad dođem s posla, pa slikam

2mario2

Well-known member
Otrov se drži u malim boćicama :D

Nije ni on više tak mali naspram kak je bio kad sam ga udomio. Trebaš vidjet Ružicu kakva je (jbg klinac je imena davao). Bi ju slikao, al mislim da je trenutno sa dečkom mamicu joj :D

Baš je kamera fokusirana bila na lampe, pa je ovo zlo malo ispalo patuljasto

Na vrh