C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

Ruske

Active member
17 ne ide nijedna. eto na frendovom smo isprobali resolfenice sa 215 45 gumom i bez beda, islo bi i 225 bez beda, posto je legla na 18ki koju smo isto isprobali...ali legalno ne

2mario2

Well-known member
Ovako. Trenutno je auto na prodaju (više iz znatiželje za ponudama kakve budu), pa ako se nađe kupac sa dovoljno keša ili jako dobrim dizelom za zamjenu budem dobro razmislio

Ukoliko bude lova uzeo bi si C2 1.4 HDI zbog posla, a ako bi bila zamjena onda neki veći ekonomičniji auto

Al 99% da bude ovaj ostao jer teško da bude prodan, a za kramu neku sa milju km ga sigurno nedam

2mario2

Well-known member
Da nebi bilo da se baš niš ne radi, evo nešto prčkam. Nije dugotrajno rješenje, al opet ljepše od hrđavog stanja napred i iza crvene

Zadnja strana

Prednja strana

2mario2

Well-known member
Uskoro. To je veći zahvat, pa neću sad po zimi. A i moguće da se vračam na 16 cola ljetne, pa budu ove za zimu sljedeću spremne

2mario2

Well-known member
Nastavljam korištenje spreja. Frend je na svom Golfu i kumić na 206 pošpricao zadnje lampe i moram priznat ne izgleda loše, a vidi se i dalje dobro

Poslije mi bude donio to doma, pa budem pošpricao svoje i nadam se da bude ispalo isto dobro kao na njihovima

2mario2

Well-known member
Da. Nebudem ih vani na zimi špricao nego ih budem skinuo i u kući na toplom. Uz njih budem i maglenke naprijed. Htio sam maglenke obljepit žutom folijom, al budem ipak sa sprejem pošpricao jednu ruku

2mario2

Well-known member
I ova dvojica su izvana špricali prije koji mjesec i sušili u kući plus fenom i još im drži kako treba. Lako ak se zruli poslije roknem foliju

Al čekam da mi dofura frend sprej sunce mu njegovo. Treba ga poslat po smrt jer kasni uvijek, a ja nestrpljiv. To danas nebude jer sad po mraku bome nejdem skidat lampe i poslije opet montirat

S ovim sprejem budem pošpricao. Transparent crni. Sjetio sam se da imam doma jednu razbitu lampu zadnju, pa ću prvo na njoj probati i ak uspije kak treba budem tek svoje na autu

Usput budem ovih dana primijenio termostat jer mi auto grije, al ko sa pola snage. Zbog toga vjerovatno i potrošnja nešto viša pošto se auto ne zagrije na radnu temperaturu

2mario2

Well-known member
Izvolite slikice. Frend mi ga je riješio danas ujutro. Sad će ga platit umjesto mene, a ja vjerovatno uzimam frendov C2 VTS 2009. godina

Ukratko došao je do ključeva i nije htio nikak vratit, pa umjesto da se potučemo izabrao sam lakši naćin (ispostavilo se eto kao veoma loša odluka!), pa sam popustio i dao mu da vozi

Nadam se da ćim izađe za 10 dana iz Remetinca se budemo kao ljudi dogovorili i da si uzmem taj drugi auto, a on si ovog nek vozi u 3pm

gambler072

C5 enthusiast
Steta autica. Nije bas malo razbijen kao sto se cinilo na prvim slikama. Nadam se da se dogovoris sa frendom, a najbitnije da vama nije nista, lim se sredi.

Cutac

Prèkaroš
Drago mi je da si ti u redu :)
Ukratko došao je do ključeva i nije htio nikak vratit, pa umjesto da se potučemo izabrao sam lakši naćin
Ti si očito predobar :p Uvijek postoji način da ti vrati ono što je tvoje, a ako odabereš dobar način, vratit će ti prije nego ga kreneš provoditi :whistling:
Nadam se da ćim izađe za 10 dana iz Remetinca se budemo kao ljudi dogovorili i da si uzmem taj drugi auto
Remetinec? Pa šta je napravio?
Ako ne bude pošten, vidi jel ga možeš tužiti za joy ride, krađu vozila, duševnu bol, "extortion" tvog ključa ili nešto slično. Da, frendovima se to neradi, ali ovaj nije neki frend koliko ja vidim...

2mario2

Well-known member
Najgore je da smo zbilja veoma dobri, al eto ja donekle dobar mulac popustim i eto mi zahvale! Plakao sam 2h ujutro kad me frend s vučnom dofurao doma i kad sam si ljepotana pogledao na navozu razbitog. Jedva me smirila žena

Nadam se da bude to bez sudova itd riješeno. U moju korist naravno, a na njegovu štetu nažalost. Al kriv si je sam za to

Imao je uvjetnu od prije (nisam znao za to dok mi murjak nije rekao) i zato je 10 dana u buksi

Cutac

Prèkaroš
Dobar si, ja bih mu zube razbio i u naletu vjerojatno auto u Kupu zavezao :D

Na tvom mjestu bih ga odveo da uzme keš hipoteku/kredit na nešto što ima, a ako nema ništa, kod lokalnog kamatara po lovu, sebi podmirio štetu, a njemu nek prevrću koljena ak žele :whistling: I još bih ga prijavio za oduzimanje auta pod prisilom ako bi se i na najmanji način izmotavao.

Ili još lukavije mu kažeš da ćeš uzeti kredit, ali da ti on bude jamac. I fino ne plaćaš rate nego njemu nek sjednu :angel:

Milosh

Test
Žao mi je što ti se to desilo sa autom, ali, na kraju krajeva auto je tu najmanje bitan, bitno je da ste obojica čitavi i zdravi. Nadam se da ćeš to riješiti brzo i bezbolno.

Na vrh