A koji motor je u tom S5?Nisam dobio ništa na papiru. Nisam iskreno ni tražio. Frend je bio sa svojim Audiem S5 i drugim autom i rekao je da ću biti zadovoljan poslije tretmana
A frend koji je mehaničar je rekao da se autu od tog vodika nemože desiti ništa, pa sam probao
Meni se auto lijepo ponaša i mirnije radi nego prije
Dok je to trajalo je lik išao iza i stavio ruku na auspuh, al nisam gledao jel bila prljava. Rekao mi je samo da malo ispušem auto nakon tretmana da izbaci iz auspuha to van jer da dio ode u karter dok dio u auspuh
Najbolje ih kontaktirat i direkt se dogovoriti da nebi bilo poslije nismo znali
Al da šteti nešto onda bi valjda znao do sad pošto sam poslije tretmana napravio nekih 70-tak km. Al sve je ok tak da onda znaći štetno nije
Ne treba, hvalakakve alu kvake, sta si lud. btw imam alu kvake za C4, ne trebaju mi, pogotovo sad kad ode C4...ti trebaju?
Koji si stavio?prije nego sam oil catch can stavil
Kao moj?Neki čajniz je, al obavlja dužnost super zasad
Sretno sa strujomŽmigavac bočni desni mi je prestao raditi
A ne znam jesam oprao već ili nisam, ne sjećam se, predugo nisam Citrače vidioOčisti oko čepa i nakon vožnje pogledaj što se dešava. Ako bude opet masno odi po novi čep jer ne dihta znači više.
Slikaj svojNeznam bome kakav imaš ti. Ne sjećam se, a nejdem sad tražit sliku jer idem u krpe