C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

2mario2

Well-known member
Sa svojih 30 trenutnih mislim da budu kosti još tolko držale barem

Kupio sam danas zbog hitnosti (moje su dale već odavno svoje) gume Federal 595 EVO dimenzija 205/45/16 da za narednih par mjeseci zamjene ove loše koje su bile. Gume su odlične, mesa imaju 6mm i mekane su tak da tih par mjeseci budu svoje obavljale čist ok

Ovih dana još imam za napuniti klimu i oprati komplet motor da nije prljav i riješio sam oko auta onda sve

Memphis

Active member
Nisam dobio ništa na papiru. Nisam iskreno ni tražio. Frend je bio sa svojim Audiem S5 i drugim autom i rekao je da ću biti zadovoljan poslije tretmana

A frend koji je mehaničar je rekao da se autu od tog vodika nemože desiti ništa, pa sam probao

Meni se auto lijepo ponaša i mirnije radi nego prije

Dok je to trajalo je lik išao iza i stavio ruku na auspuh, al nisam gledao jel bila prljava. Rekao mi je samo da malo ispušem auto nakon tretmana da izbaci iz auspuha to van jer da dio ode u karter dok dio u auspuh

Najbolje ih kontaktirat i direkt se dogovoriti da nebi bilo poslije nismo znali

Al da šteti nešto onda bi valjda znao do sad pošto sam poslije tretmana napravio nekih 70-tak km. Al sve je ok tak da onda znaći štetno nije
A koji motor je u tom S5?

Pitanje je šta sve završi u katalizatoru ili DPF-u.

2mario2

Well-known member
A ta folija mi je došla iz čajna, pa sam nju za to iskoristio. Nisam o sjajnoj ni razmišljao. Neću svijetle kvake. Već sam to gledao, al nekak mi ne sjeda to

Uskoro ide mali na kemijsko komplet jer vidi se da je prljavo ovo što je plavo, a to je nedopustivo

2mario2

Well-known member
Jesam srećković u pm! Ode mi čep od ulja (propišao), stavim drugi i nije dobar. Odem i kupim novi sa nekakvom glupom rupom na sebi (navodno za C2) i sad ne pušta okolo čepa nego na toj rupi! Sutra idem zamijeniti taj novi s rupom za drugi novi bez rupe

Poludio sam skoro danas. Odem oprat motor zbog onog curenja ulja prije nego sam oil catch can stavil i sad napred oko motora dimi svuda valjda od vode i ulja koje je došlo na/u granu i šta ja znam kud, al ajd to bude prošlo brzo valjda

Cutac

Prèkaroš
kakve alu kvake, sta si lud. btw imam alu kvake za C4, ne trebaju mi, pogotovo sad kad ode C4...ti trebaju?
Ne treba, hvala :)
Vidio sam neke C2 VTS sa alu kvakama(ne kromiranima) i mislio sam da mu to nedostaje.

prije nego sam oil catch can stavil
Koji si stavio?

Mogao bih i ja čep promijeniti na jednom autu, ne sjećam se kojem. Masno oko čepa, ne znam jel pušta čep ili sam fulao kada sam lijevao :D

2mario2

Well-known member
Neki čajniz je, al obavlja dužnost super zasad

E, da. Žmigavac bočni desni mi je prestao raditi (par puta je poblinkao i stao kad sam drmao žarulju), al sve ostalo je ok. Blinka sve normalno tak da mi nije jasno gdje je greška kod tog jednog? Probao sam sa drugim grlima dvima i drugim žaruljama, al ništa

Očisti oko čepa i nakon vožnje pogledaj što se dešava. Ako bude opet masno odi po novi čep jer ne dihta znači više. Ako nebude onda si lijevao svukud :D

2mario2

Well-known member
Neznam bome kakav imaš ti. Ne sjećam se, a nejdem sad tražit sliku jer idem u krpe

U svakom slučaju je ok ćim nema ulja više gdje netreba biti

Sutra idem raskopat taj dio oko žmigavca i riješiti to. Budem nova grla stavio i dio žica novih provukao. Ak nikak drugačije spojit ću žice od prednjih na bočne i nek žmigaju normalno opet. Lijevi radi, al desni više ne i sad sam obje žarulje izvadio tak da ne radi nijedan :D

Možda samo relej zeza jer mislim da sam imao manevre već s tim (neznam dal na C2 il Saxu), konektor ili je žica u prekidu negdje. Riješit ću to sutra nekako

2mario2

Well-known member
Na nosač neki od nečega. Ne pitaj :D

Uspio sam složit žmigavac sunce mu njegovo. Konektor je riknuo samo, al prilikom zamjene mi je pukla žica skroz skoro kod motora i morao sam skidat pola auta da to riješim

A vidi smrada kako je procurio! I to ga je lik očito sa jakim mlazom ubio. Al već je drugi pri ruci i sutra budemo to popravili. Zbog indikatora koji je curio mi se i dimilo jer je kapalo direkt na granu. Slini dok je ugašen auto, a kad radi onda kapa pošteno

2mario2

Well-known member
Riješeno sve. Indikator je pukao na plastičnom dijelu i tu je slinio

Sad je to i čep popravljeno tako da sam nadam se miran dulje vrijeme

Na vrh