C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

2mario2

Well-known member
Pitanjce. Gdje nabaviti da je ok cijena nosače za bicikl? Trebam za BMX svoj kad budem išao nekud da si ga uzmem sa sobom

Ruske

Active member
sretno ti kad padne ili kad zakacis negdje...plus nemogu voziti 200+ sa time na krovu
ja sam pobornik biciklete u bunkeru...

Ruske

Active member
ja kad bi i stavio bicikle na krov, ne bi vozio brze od 60-70...vozio sam se sa frendom u cliu 4, na krovu njegova specijalka, u bunkeru moj mtb...vozio je 120-130 po brzoj cesti na cresu...a bome ja ne bi tako...hvala lijepa...bicikle u bunker, pa mozemo i do kraja urice 280 :)

Cutac

Prèkaroš
Ja sam sa ovima vozio do 150 i na oko su bili dobri. Buraz je sa nekim nosačima od 200 kuna vozio 130 i to mi je bilo grdo, ali ovo je Thule, oni su pojam za krovne nosače.

2mario2

Well-known member
Meni je bitno da nisu abnormalno skupi i da služe svrsi. Moj auto ionak nejde preko 2 glave tak da :D

@Ruske služi me i najbolji je zasad. Nebi C4, nije mi po mom guštu. Da nemam izbor onda da, al sve dok je izbora mali i jaki auto biram

Ruske

Active member
u svakom pogledu je C4 brzi auto :) imao kolega C2 vts-a pa smo malo usporedivali...nije nigdje s tim autom...ne ide nis, trosi onako...dosta...a ne daje puno...

isplatilo bi ti se uzet hdi-a, ja sam s njim imao potrosnju ispod 3,5 na otvorenoj cesti, a stalno bio u crvenom

Cutac

Prèkaroš
Samo benzince priznam
To te ja pitam! Družio sam se sa dizelom 10 dana, ali kad je VTS zaurlao na 7000, beži, kakav dizel :D

a ne daje puno
C4 je malo prekrmast, C2 je bolji u serijama zavoja jer je dosta lakši i ima manji međuosovinski. A i omjer mase i snage je tu negdje, tak da...

Mislim, C4 ide kao lud, jučer sam ga na jednoj izoliranoj cesti vozio. 20 km, zavoji, najviša brzina 179 :D, ali em je težak, em mu fali snage :whistling:

Cutac

Prèkaroš
1.6 TDI, koji drugi :D
Ok motor, malo trosi, ima karakteristicno TDI tandrkanje i performanse su sasvim pristojne, ali meni ne pase nacin rada dizel motora. Tj. Nacin isporucivanja snage. Znam kako ga se vozi, ali taj nacin voznje mi nije prirodan. Svidjaju mi se samo niski okretaji na autocesti, dok sam ga kod vecih napora bacao u nizu i kod svega osim otvorene sam ga drzao na preko 2000 i bio je prebucan.
Kazem, dobar je, ali meni osobno je dizel motor nekako neprirodan.
Jedino mi je JTDm tu dobar, on je kao benzinac.

2mario2

Well-known member
Biti će iznenađenja još vezano uz moj C2. Već se polako pripremam na drastične izmjene (čitaj skupljaju se pare). Biti će to jedini C2 u HR sa tom mašinom. Teaser sam vam bacio, a sad se saftajte i mislite si o ćemu pričam :D

Æim žena dođe radit gdje i ja, projekt ide u pokret

Milosh

Test
Kazem, dobar je, ali meni osobno je dizel motor nekako neprirodan.
A meni je vidiš benzinac neprirodan. Ali to je sve stvar navike. Kad bi duže vozio dizele navikao bi se i promijenio mišljenje.

Slabo je to 1.6 TDI, to je ok za generalne potrebe, ali ništa za pohvaliti se.

Poslušaj me u ovome, ako ikad budeš imao priliku, isprobaj Focus MK1 hečbek sa 1.8 TDCI motorom od 85 kW (ali obavezno taj, prvi model, hečbek, sa tim motorom). Jako prijatno ćeš se iznenaditi.

Yebes dizlo ispod 2.0
Ja kažem ništa ispod 1.8.

Cutac

Prèkaroš
Yebes dizlo
:whistling: :D

Biti će to jedini C2 u HR sa tom mašinom
Neki V6? :cool:

Kad bi duže vozio dizele navikao bi se i promijenio mišljenje.
Ma ni zamisliti sebe ne mogu da vozim dizela. U normalnoj vožnji ok, ne sviđa mi se, ali ajde, ali kod ubrzavanja mi je baš neprirodno. Recimo HDI mi je još gori. On je još "dizelskiji" od TDI-a i baš mi nikako ne paše. Osim JDTm, kao što sam već rekao.

ako ikad budeš imao priliku
Imati ću to na umu, ali šanse da ga isprobam su praktički nula :D

Slabo je to 1.6 TDI

110 konja, nije malo i da ga se fino tjerati.

2mario2

Well-known member
@Cutac sjedi 5! Bilo bi to točno 207 galopirajućih pastuha onda. Mislim da bi to bilo sasvim solidno za jednog ovakvog mališana

Al auto bi služio isključivo za gušt odnosno vikend vožnju. Za daily bi onda MOŽDA kupio nekog čađavca, al i možda opet neku benzinjaru sa 150+ ks

Naravno ovisi sve kako se bude situacija narednih mjeseci razvijala

Na vrh