Veći je faktor rizika voziti 200+ sa biciklima u bunkeru nego 130 sa biciklima na krovu :whistling:sretno ti kad padne ili kad zakacis negdje
To te ja pitam! Družio sam se sa dizelom 10 dana, ali kad je VTS zaurlao na 7000, beži, kakav dizelSamo benzince priznam
C4 je malo prekrmast, C2 je bolji u serijama zavoja jer je dosta lakši i ima manji međuosovinski. A i omjer mase i snage je tu negdje, tak da...a ne daje puno
Sa čim si se tačno družio, kad već pričaš o tome?To te ja pitam! Družio sam se sa dizelom 10 dana, ali kad je VTS zaurlao na 7000, beži, kakav dizel
A meni je vidiš benzinac neprirodan. Ali to je sve stvar navike. Kad bi duže vozio dizele navikao bi se i promijenio mišljenje.Kazem, dobar je, ali meni osobno je dizel motor nekako neprirodan.
Ja kažem ništa ispod 1.8.Yebes dizlo ispod 2.0
:whistling:Yebes dizlo
Neki V6?Biti će to jedini C2 u HR sa tom mašinom
Ma ni zamisliti sebe ne mogu da vozim dizela. U normalnoj vožnji ok, ne sviđa mi se, ali ajde, ali kod ubrzavanja mi je baš neprirodno. Recimo HDI mi je još gori. On je još "dizelskiji" od TDI-a i baš mi nikako ne paše. Osim JDTm, kao što sam već rekao.Kad bi duže vozio dizele navikao bi se i promijenio mišljenje.
Imati ću to na umu, ali šanse da ga isprobam su praktički nulaako ikad budeš imao priliku
Slabo je to 1.6 TDI