Cutac
Prèkaroš
:grin:@Cutac sjedi 5!
To bi ovaj iz 406 išao?
Koliko je teži od trenutnog motora?
Stari moj kako će to letjeti sa 207 konja
:grin:@Cutac sjedi 5!
prijatelju neznam jesi vozio ili se vozio u nekom malo jačem dizelu od 1.6..To te ja pitam! Družio sam se sa dizelom 10 dana, ali kad je VTS zaurlao na 7000, beži, kakav dizel
Doomsday je rekao:Za atest pogonskog agregata potrebna je kompletna njegova povijest, a to iziskuje sljedeće: kupoprodajni ugovor o kupnji pogonskog agregata tj. motora, potvrdu o plaćenom porezu na kupoprodajni ugovor koja se najčešće nalazi zaklamana na poleđini, kopija prometne knjižice vozila iz kojega je motor izvađen, te naposljetku “Izjava o radovima promjene motora” koja u sebi mora nositi datum, pečat i potpis, a koju izdaje registrirana automehaničarska radiona (pri tome mislim na firmu registriranu na nadležnom Trgovačkom sudu). Nije pravilo, no uz spomenutu izjavu može se priložiti i račun ukoliko ga posjedujete. Po naputku dobrog kontrolora, što više dokumentacije može samo rezultirati pozitivno.
Onda bi imao jedan set C5 V6 izduva za prodati tu na forumu. Imao bi još svašta.Izvana bi dofurao komplet auto jer kolko sam gledao tu ih nema. Za motore nisam ništa pretraživao još jel ima ili ne
Ne znam koliko bi tebi znacilo to, mislim da mario misli na stariju generaciju C5, u ove nase nije isao 3.0 V6 benzinOnda bi imao jedan set C5 V6 izduva za prodati tu na forumu
A tako, ok. Meni to ne treba, kažem onako, za ostale.Ne znam koliko bi tebi znacilo to, mislim da mario misli na stariju generaciju C5, u ove nase nije isao 3.0 V6 benzin
Evo vidjeh i ja, ali ja nigdje u oglasima nisam vidio 3.0 benzinca, cak ni u FrBtw, Wikipedia kaže da postoji C5 X7 sa V6 3.0 benzincem.
https://www.citroenforum.hr/157389-post675.htmlNekom ce pomoci, to je sigurno. A mislio sam da hoces na taj nacin rijesiti problem sa auspuhom i nastavcima
Evo vidjeh i ja, ali ja nigdje u oglasima nisam vidio 3.0 benzinca, cak ni u Fr
Pošto? Koliko km?Ja sam našao C5 3.0 V6 za 700 ili 800€ ispravan kompletan