Ljudi, hvala svima
rijatelj:
Iako te ne poznam ,ali ovako iz foruma mi djeluješ kao neki koji voli samo preko 150 kmh i c2 je bio idealan za tebe,pa mi sad nije jasno odkuda sada dizelaš i lagana vožnja??:shock:
što ti se to desilo da pređeš iz jurilice u obiteljski auto?
Sta se dogodilo? Hm, pa nista strasno, ostario sam, haha, treba mi malo udobnosti, opustenosti, ljuljuskanja i tisine
Cisto potreba za autom za svaki dan, vece funkcionalnosti, za posao i za privatne potrebe, malo vise prostora da mogu koga povest i na duze relacije s prtljagom, da mi petkom stane vise gajbi karlovackog u portapak pa da ne moram ici u 2 ture, malo manje brige hocu li digod zapet, zakacit i upast u rupu, auto koji mogu dignut na kornizu (rinzol), kilometraza mi se udvostrucila (prelazit cu oko 20 tkm godisnje).. Dovoljno razloga za novi C3
A, inace, nisam nikad bio neki fanatik suludih brzina i semaforskih odmjeravanja, to sam jos odavno prerastao (naravno, svakom je gust ponekad poklopit po gasu
), poklonik sam voznje i igre po zavojima, ali sad mi je ovo gore napisano ipak prioritet
Da nisu nekakvi svatovi u najavi?
Hehehe, nisu, Zmix, jos nam se ne zuri, jos nekih 5 godina dok ne zakoracim s one strane 30-ih, hehe, al u svakom slucaju mozes racunat da ces mi uvelicat taj događaj
Inace, evo vec sam skupio 1800 km, sve sam zadovoljniji i sve polako sjeda na svoje, nema nikakvih anomalija ni gresaka, sve radi ko svicarski sat. Motor je izvrstan. Jedina zamjerka (osim vec spomenute dimenzije guma) mi je malo bucniji zadnji ovjes. Zapravo, poprecne neravnine vise cujes nego sta osjetis :grin: Od prvog dana preko vecih izbocenja ima neki tupi zvuk, iako nista strasno (treba uzeti u obzir da sam ja perfekcionist kad je auto u pitanju
) Citao sam nakon toga po nekim testovima da mu i novinari bas to navode kao zamjerku. Inace, nema nikakvih cvrcaka, sve je utegnuto, auto je cvrst i ostavlja dojam malog tenka.
i istina je da je mnogo udobniji sa gumama 185/65/15
Sad kad sam stavio zimske u toj dimenziji se bas onako fino ko ladjica ljuljska.
Mislim da cu i ja prec na tu dimenziju kad mi se ove gume potrose. Cemu forsirat "sportsku" dimenziju naustrb udobnosti kad je ovom autu primarno da bude udobna vozilica, a ta 16" je i puno skuplja. Nabavim tvornicke felge i ratkape 15" i vozi Misko
alac-gore: