C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

Krky

Lakerski profesionalac
Da, kaj če mi ko, baš sam sad pri penezi posle godišnjega..
jednostavno tj je, onog zadnjeg na podu 2 šarafa 16 gedora i sam opadne..
za ovog sam pod karter del dizalicu i 3 šarafa na motoru 2 na šasiji sa toraxom kojeg sam od frenda posudil jer nisam imal tak debelog, malo je naknap išel van radi ekspanzione ali je prošel..

Yukio

Member
kako prepoznat jesu li držači pri kraju, meni se tresu dosta ali mislim da ne može motor samo tako iskočiti. Pošto su držači?

Krky

Lakerski profesionalac
Motor je imal lufta oko 7cm napred nazad, i pod opterečenjem, recimo u 4. brzini 50kmh ili 5. brzini oko 70kmh je stvaral vibraciju u kabini..
ovaj veči je kod Anđelka 290kn a ovaj manji u KC lokalni autodijelovi 145kn sa -20%

Krky

Lakerski profesionalac
Kad sam zmenil nosače drugi auto, ko u benzincu se vozim, mirni rad motora, sasvim drugi zvuk kod paljenja..
Preporod..

Krky

Lakerski profesionalac
175tkm na grbači, bacil sam malo pogled na ovijes..
desni stabilizator proškljocal, TRW zdural na 16icama 25tkm
del sam neki kineski 75kn drugog nije trenutno bilo na lageru, bumo vidli kolko bu taj zdural..
diskovi i pločice Trusting, prošlo preko njih 40tkm, pločice potrošene 20% diskovi 10%..
otraga cilindriče i pakne Ferode, mijenjal isto prije 40tkm, nije mi se dalo skidat doboše da ih vidim i malo spušem kočionu prašinu kompresorom, ali nožna i ručna odlično drže..
ležajevi i nosači amortizera sa oba fedra mijenjani prije oko 30tkm, u bezprijekornom su stanju..
amortizeri, letva volana, kugle, selenblokovi i ležajevi na kotačima nikad mijenjani, tvornička ugradnja, stanje bezprijekorno..

ZlatkoC4

Well-known member
175tkm na grbači, bacil sam malo pogled na ovijes..
Ja sam na svom C3 na 130.000 km mjenjao prvi put diskove. A doboše je majstor samo tanko otokario i nove ploćice pakne i vozi dalje.
Da i na zadnjima promjenjeni kočioni cilindri.
C3 je auto san snova kad uzmem cijenu i održavanje niti jedan mu nije ravan izvarendan auto. Da mi nije potreban malo većei auto opet bih ga kupio.
A kako mi fali malo prostora onda C4.
Ali C3 1.4 hdi mi je vjerno služio 11 god. te sam ga prodao niti jednom me nije ostavio na cesti. Auto za 5.:grin:

Krky

Lakerski profesionalac
Dok mi seleni odu obečajem ti da bum skinul obadve vilice del ih u torbu i sel na vlak, s nagibnim sam za vuru u zg kaj mi s prešom odstraniš stare i utisneš nove uz hladan pan :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Gospon Krky, danas sam tek primjetio, od kad si ti super mod? Briši ako je previše offtopic (kad već možeš):D

Krky

Lakerski profesionalac
Neznam ni ja ko je to gore napisal :confused::D
ja sam ti dalek od gospona, prije pajdaš rame uz rame tebi :D
dobro kaj si me podsetil pa poružil po ovoj temi, trebal bi si ulje i filtera zameniti, naručil sam danas kod Anđelka 4l ulja i filtera, pak za vikend složim dva trčka i na njih dve fosne pa ga napeljam gore i staru maščobu spustim..

Na vrh