C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

Krky

Lakerski profesionalac
eto, obul ga ja :D
Trayalke dole Goodiyer Ultra Grip9 gore.
neka iznenadna para mi je pala pa sam rađe UG9 nego Savu S3+
Izašla me guma 440kn + 4X balansi po 15kn, ventile sam dobil gratis.. u KC kod jednog vulkanizera, sa nekim prijateljskim popustom, a kod Furlana je 410kn
gume su 30 tijedan 2014g

Krky

Lakerski profesionalac
Pukel mi je graničnik na šoferovim vratima :(:disgusted:
sve autodijelove prešel, zval našeg Anđelka, niko to nema :hm:
samo original kod ovlaštenog, naručio, sutra stigne, 240kn :disgusted::disgusted:

Yukio

Member
Pukel mi je graničnik na šoferovim vratima :(:disgusted:
sve autodijelove prešel, zval našeg Anđelka, niko to nema :hm:
samo original kod ovlaštenog, naručio, sutra stigne, 240kn :disgusted::disgusted:
kako izgleda bez njega, jel se mogu vrata normalno koristiti više, jel to ona poluga koja se izvlači

Krky

Lakerski profesionalac
mogu se koristiti, samo nemaš graničnik i moraš paziti, rukom držati napola otvorena vrata jer odu sama do kraja u drugi auto pokraj :D

lageros-zg

New member
Ej Krky!

Ali meni se čini da sam ti ja dao odgovor na taj upit i da je bila ponuda za taj dio kao originalni iz uvoza, samo je to bilo na mojoj temi tamo i našao sam koji je to graničnik.
Da bude stvar bolja, sada je jeftiniji za 10,00 Kn :D i koštao bi 215,00 Kn + obična potarina 25,00 Kn = 240,00 Kn... isto kao i ovo što si naručio.

Vjerojatno onda nisi vidio moj odgovor na tvoj upit, ali eto, samo da znaš da ima toga kod mene ;) ... i to origigi :cool:

Krky

Lakerski profesionalac
Aauuuu Anđelko moj, skroz sam pošandrcao i počel senilnit :D
4 banke na grbači i gotov sam :D
baš listam po temi i gle dal si mi ponudu :thinking::hmmm::doh:

Krky

Lakerski profesionalac
Ma da, inače sam osobno preuzimal, al sad ova zadnja pošiljka je nekak sa poštom došla, nisam imal baš priliku u zg ništ navratit..
imam u Jakovlju kuču koja zjapi prazna pa jedanput mjesečno odem pogledati dal su svi čerepi na broju, zato si me i videl jedanput tam kod restorana plitvice :D

Krky

Lakerski profesionalac
Trayalke sam del u njuškalo, 200kn komad, onak bezveze, jer sam bil svijestan da moram kupiti druge gume, i nazove me tip iz Korčule nek mu pošaljem gume da ih odmah kupuje, ja ih Hpexpresom poslal 180kn poštarinu tip platil, i danas mu stigle i zove
me da je sve ok, i da je super zadovoljan sa gumama.. :rofl:LOL

Luca

Active member
Ma taj da malo voza citroena i citao bi malo forum ... pa se nadam da bi bio makar
malo pametniji ;) Al nije lose ni ovako, jel da Krky :grin:
A znam di su, neki dan sam frenda poslal tamo jer je htio najjeftinije i izaslo ga 1026 sa sve montazom i balansom

Krky

Lakerski profesionalac
Prolupala mi remenica na radilici :(
lupa samo kad je auto hladan, ko dva čekiča, jedan u drugi..
napinjač mi je dobar..
kupio upravo dijelove..
remenica 420kn
Stazni remen 80kn
ode 500kn ko u vjetar :(
popodne kad sunce malo ugrije budem išel to promijenit..

Na vrh