To je sa popustom ako platiš u roku... inače je 3000kn.Kazna 2000 kuna, bez mogućnosti "popusta
Moj ti se prijatelj izvuka drugačije. Ali on je i u Hadezu.Da napišem da nisam nikoga ugrozio, da imam snimke sa kamere koje to mogu potvrditi, da nisam kažnjavan ranije za takve stvari i da sam vozio unutar ograničenja jer sam se žurio baki ili tako nešto?
Joj daj nemoj...Njega je zaustavila fiksna patrola. U žalbi je napisao da je izbjegavao krdo veprova i da su ovi isprid počeli naglo kočiti, a on je onda nehotice izbjegavajući sudar svih pet prešiša. I da nije jedini, ali bio prvi.
Ne bih negirao što se dogodilo, nego bih naveo da sam namjeravao pretjecati dva, a treći je prikočio i jbg. To čak nije ni neizravna namjera. Ali to moraš sam odlučiti. Kaješ se i žao ti je. Prethodno nekažnjavan. Teška financijska situacija. Kuća oštećena u potresu.Gledam, ne vidim kameru, rotirke pod šajbom, reko garant se neki zagrepčanin usudio preticat sad kad vidi da lokalac ide.
Kad ono ****ina, Audi prosvijetlio iza mene.
U Hr se kamion sa prikolicom računa kao dva vozila, iz iskustva mog kolege koji je preticao, izazvao sudar(on, kamion sa prik. i još jedan auto) i završio na sudu sa osuđujućom presudom. Preticao je samo kamion sa prikolicom, a drugi auto je naletio otraga i izletio sa cesteKod nas je tri vozila
A evo gledao sam snimku s kamere, kad prođe to, budem ju uploadao.Iskreno samo čekam moment kada će mi se ista stvar desiti
MoždaMožda te dopadne kakva prekršajna milf sutkinjica, pa prođeš lišo.![]()
To je ono, može se dogoditi ili baš mogu očekivati da prigovor backfire-a?Može ti se dogoditi i da platiš 3000 (koliko je predviđeno za to) + postupak.
Ja neki dan promijenio na Puntu za 40min. I to mi je dugo trebalo jer sam se zezao da sačuvam antifrizOtišao je termostat. Na leru sam ga držao do 105°C, kad sam krenuo voziti, brzo je pao na 72-75 i tu je ostao.
Jebem ti Facet kad traje 3 godine. Uzet ću Vernet, a tako mi se ne da to mijenjati, baš je teško...
Trenutno sjedim na WC školjci, gledam video zamjene termostata i prisjećam se koliko sam se patio prije tri godine u grijanoj radioni sa dizalicom. I onda pogledam van, vidim snijeg i dvije drvene rampe na dvorištu. Jebem ti ovaj auto.
HahahaAli sigurno znam da ne mjenjam termostat...