Bi, ali onda moram nove gume, a vec imam nove. Tako da jos neko vrijeme nista.
Nemam ga zasto prodati. Je, sad je krajnje vrijeme da dobijem nesto za njegai. Za sad nema c4 u ponudi, a Mazda 3 mi se svidja, ali ne vidim potrebu. Ovaj je tih, udoban, pouzdan. Ima dvije mane, curi voda niz sajbu(ali to sam vec mogao rijesiti, nikako da nadjem staklara) i pojavilo mu se ono bubrenje gepeka, ali to cu otici u cib, mozda cak i ovaj tjedan.
Za vecim autom nemam potrebe, za jacim takodjer(da, htio bih atmosferski V8 ili V6/I6 sa bar 3 litre i 250 konja, ali sto ce mi. Bio je jedan takav i trosio je kao lud). Ja niti vozim brzo, niti putujem autobahnom pa da moram imati nesto sto ide 220 na 2500 okretaja..
Meni je ovaj c4 tocno ono sto trebam. Je, da ima akusticnu sajbu i napredniji infotainment bio bi bolji, ali nije mi to presudno.
Svejedno mi je zivotna zelja imati kolekciju auta, pa nek c4 nju zapocne.
To je prvi kojeg vozim od 0-tog kilometra i sjetit cu ga se svaki put kad pogledam lijevi kaziprst(ožiljak od montiranja zvucnika
), pa eto...
Sad sjedim u dvoristu i na stepenicama pas spava, a pod brajdom c4. Sad ce vecina misliti da sam prolupao od vjetra, ali on je meni kao prijatelj. Kad mi je nesto trebalo, on je svaki put upalio i vozio kud treba, bio prljav, hladan, pod snijegom.. Ne znam, bio bih tuzan da ga prodam.
A i on ima nesto sto ga cini prijateljem. Kao kad za Alfu kazu da ima dusu, tako i Citroen, bar meni
Sad kad pola foruma misli da sam prolupao, mogu zavrsiti post