ZlatkoC4
Well-known member
Ugasiš esp i onda se zezaj. ali samo do 40kmh jer se onda esp pali samzapravo ne možeš
a ovo ti je princip rada sustava.
[ame]https://youtu.be/QjMdUHDI6UY[/ame]
Ugasiš esp i onda se zezaj. ali samo do 40kmh jer se onda esp pali samzapravo ne možeš
Ma lađa ide bez problemaNe sviđa mi se onaj spust prema šumici, malo je prestrm.
Osobno nisam jako dugo išao tamo kroz samu šumicu prema Lađarskoj, ne znam ni kakva je cesta a nisam htio eksperimentirati. Izvukao sam se cestom na Vinogradsku ali mi se nikako ne sviđa onaj dio tamo. Radije ću ga parkirati kod Ljekarne ili kod fakulteta tamo na parking pa pješačiti. Dok su još bili radovi, kad si me prvi puta vidio dolje, tada sam produžio ravno na Strossmeyerovu. Kasno sam skužio da tamo više nije cesta nego pješački. I ko za vraga taman naišla marica od bolnice. Ne znam tko je bio više u šoku. Cura i ja kad smo shvatili da se spuštamo na glavnu cestu pokraj semafora na pješačkom ili policajci koji su nas vidjeli da to isto izvodimo.Kažem ti da ne ideš jer sam ja zapeo bio
Otišao do izvora i nemrem gore prema groblju, nemrem prema Skwhatu, jedva se izvukao na lađarsku.
Kak bih i čuo kad ti uši zuje od koncertaja nis ne cujem
Buše se rupe na rubu blatobrana tako kad bih skinu bile bih rupe. ali možeš uzeti plastične čepiće pa ih zatvoriti. ne vidim razlog montaže i demontaže. Ja sam si skinuo plastične i stavio gumene morao sam malo kemijati da bih upasao gumene ali su gumeni zakon. nigdje nečeš zapeti sa njima i otkinuti unutarnji blatobran odnosno oštetiti. jedino treba malo truda oko tih gumenih.a da se ne vide tragovi?
Ružni su mine vidim razlog montaže i demontaže.
LOL pakne na diskovimaPa valjda su napred pločice ili si možda permutovao.
a gdej bih bilo ulje nego u karteru :grin:Otkrio ulje na dnu kartera
E, moje je izlazilo iz njega :whistling:a gdej bih bilo ulje nego u karteru
istina oboje služe kočenju samo oboje ne ide na diskpločice = pakne. Ista stvar