jesu li bolje NBU ili NBL za kratka, šta savjetuješ za dnevna svjetla?Ovako to izgleda na Osram NB Unlimited kratkima i General Electric(nikakve su) dugima
sada sam čitao o njima, kul reviewje ima, kupim njih...sredi ledice pa da vidimo kako izgledaPhilips Xtreme Vision +130%.
nije problem ništa, što 100eur ne bih riješiloayde prodaj
Citat:
Phantom:
ayde prodaj
nije problem ništa, što 100eur ne bih riješilo
Nije problem poklonim ti je ako dođeš na šljivu ili lozu u Vinkovce :grin:10,00 + litar rakije u Vinkovce, deal ,a ti kupi sebi novu
Dođeš u Zg na kavu i susret i eto antene a upoznaš odmah i ljudi. ili na pol puta negdje u Karlovcu :grin:lakše bi mi to preko pošte sredili
Takve mi antene ne leže nikako na Citraću pa nije to vwzašto ne ovako...?
Sorry što upadam ali primjetio sam kod paljenja automobila, da se konzola naslona za ruku klima. I onak proizvodi vibracije dok auto mirno stoji. Prvo sam se naslonio na njega jer je moja pretpostavka bila da se gornji naslon ne može skroz zatvoriti (zijeva) pa da to stvara vibracije. Ali onda sam shvatio da vibracije nestanu kad konzolu povučem rukom prema vozaču. Znači da je nešto otpustilo.Sad sam ga prao i skuzio da mi se klima naslon za ruku,tj. Cijela konzola.