Da sam znao, ne bih ga kupioali znam koliko ti to sad vrijedi!
To je kao kada ti ugine ljubimac pa netko za utjehu kaže da je i njegov uginuo.Èekaj samo da završim pisanje mog iskustva sa C5, malo će te utješiti.
Cuj prodaješ ga radi većeg auta
Taman još jedan kao ti i eto meni novog termostataTocno bi ti dao petsto kuna da mu dusu izvadim, cuj neznas sto ga prodajes
Vjerojatno nitkobaš me zanima koliko će ljudi doći i 500 kuna položiti u pretinac
Ti nisi kupac, to se ne računadabe provozat, hladnog
...tesko, ovo jednom majka rodiTaman još jedan kao ti
ovo jednom majka rodi
Tako znači...neće mu još jedna nula kasnije pomoć
Lol moze, al nije br ostavio kako cemo se pribiljezit za probnu?daj mengela, po 500ku u džep i idemo skupa. Iščupat mu plemenitu dušu za 1000kn, neće mu još jedna nula kasnije pomoć
Jednom se živi
Ja ću za sljedeću izmjenu malo potražiti još koje ulje, neko viskoznije od Shella. Neki Mobil1 ili čak INA Millenium, samo kada bih uspio naći najnovije specifikacije(TDS).Tako da, ja do daljnjega ostajem na Shell Helix Ultra 5W40...
Do četvrtka ako izdrži, budem pratio i ako se očituje da opet gubi, uzimam OEM termostat, a ovaj ću ili reklamirati ili baciti trgovini kroz staklo, ako ne prihvate RMA.P.S. nemoj ga jadnog ubit, probaj to nać i sredit, ako ništa drugo nemaš volje radit krkni makar onaj Stop Leak, ko zna, možda pomogne...
aj snimi kad budeš bacaobaciti trgovini kroz staklo, ako ne prihvate RMA