C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
O šit :D
Fabia je drugo, ona je simpatična, Octavia i Superb su već... :whistling:

Ako budeš gledao Mondea, pošto ne voliš dizele, i benzinci su im odlični.
Jedino što je visok CO2 za uvoz. No sviđa mi se novi Mondeo. Onaj prošli je bio ni sim ni tam, ali ovaj je lijep i jedini u klasi ima pametne farove.

ali su mi jos uvijek malo skupe
Pa i nisu toliko u odnosu na dizele, veći problem je uvoz.

dinko1981

Well-known member
Cutac mislim da si preoptimistian glede cijene koju bi mogao dobit za svoj c4 tj 7000 €. Ja sam svog platio 6500 sa 54000km i prodavao se prilicno dugo jer ipak je rijec o francuzu i jos k tome benzinac, a to kod nas ne prolazi. Prvo ti vidi kako kupci disu i za koju cijenu ce te uopce pocet zvat pa tek onda planiraj sta ces kupovat dalje.

Ax boy

Well-known member
Naravno da benzin ne prolazi kod nas, zašto bi? Jedino ga spašava lpg . S time može proć, realno. Međutim zamislite ovo: moćni a opet fini zvuk Hdi-a ,vrmm rmtmtm. Koji se citroenaš ne bi zaljubio u njega. Šalim se Cutac, ne zamjeri. Recimo dobar je i C4 1.6vti uffff,ha?? Kaj kažeš? Od one serije Runner sa divnim alu felgama do 2011/12/13 modela .

Cutac

Prèkaroš
Ne znam jel zato što mi se spava ili jer sam lud, ali možda ga niti neću prodavati.
Mislim, da dobijem 5000€ za njega, šta mi to znači, više vrijedi kao uredan auto.

do 2011
Od 2011. je VTi motor dobio novu distribuciju, solenoide Vanosa i ValveTronica, novu brtvu glave, pumpu vode, injektore i bobine i time su riješeni "pravi" problemi.
Vodu više ne gubi(nije milimetra pala razina u zadnjih par tisuća km/4 mjeseca), revizirani termostat je ugrađen, lanac se ne čuje(ok, sad se čuje jer fali ulja i pada tlak radi rupe u sistemu), karike i cilindri/kompresija bi trebali biti dobri jer i dalje dostiže brzinu iznad deklarirane, a budući da moram srediti curenje prodao ili ne prodao, zašto bih ga uopće mijenjao...
:rolleyes:

dinko1981

Well-known member
Da... Na zalost nemozes dobit niti priblizno koliko taj auto vrijedi jer nitko ne gleda koliko je u auto ulozeno i koliko treba ulozit u kracem vremenu. To znam jer sam nedavno prodao thaliu u vrijednosti plina koji je ugradjen i rege a ostatak sam dao dzabe. A u auto nije trebalo ulozit kune minimalno godinu dana, veliki servis, prakticki nove gume, klima i sto drugih cuda koja sam ulozio da bi bio 100% ispravan

Cutac

Prèkaroš
Moguće da curi iz getribe jer nakon zamjene/stavljanja novog ulja vise nikakvog zapinjanja nema ni u kojim uvijetima.
Ali ne smrdi otkad je kvacilo radjeno, tako da...

Cutac

Prèkaroš
Ma nisam ga ni dirao, ovo mi je palo na pamet pa sam napisao.
Ali ozbiljno, zivo mi se :cenzura::cenzura::cenzura:e, nemam ni zivaca ni vremena za njegova sranja.
Dok vozi, vozi, kad stane kupit cu novi.

Na vrh