C4, 1.4 VTi, by Cutac

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Šta će ti taj poluproizvod :D
Uzmi Volva pošto ja sada nemrem. Pa ga otkupim drugu godinu. Pa remap i felgice, pa ovo, pa ono... :D

Cutac

Prèkaroš
Pa da, ako je vjerovati forumima, isti je kao jača verzija, samo je mapa drugačija. Tu teoriju potvrđuje i krivulja snage i momenta.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Baš si sinoć kontam... u biti držim fige da uzmeš mazdu. Djeluješ iskreno, bit će zanimljivo čitati iskustva, za temu postoji mjesto :D

Misliš uopće na ovu prethodnu bržu, ili novu >dva koraka unazad< Mazdu?

A Alfe, ko ih j. Propala marka. Giulia je ružnjikava i skupa, a sve ostalo ti je prestaro :D

Ax boy

Well-known member
Mazda je meni bila uvijek dobar auto pogotovo model 6ica iz 2006/07? Zar ne valjaju više? Alfu mi frend ima 147 i zasada hmm,imao je rijetku sreću. Dugo se nismo čuli, valjda još uvijek nema problema hahahahah. Za dalibora i izjavu gora i od citroena( citroen uglavnom loš nije, molim lijepo), rekao bi mija aleksić glumac : "To si sad reko i nikad više":) Citroen je super,po meni automobili samo takvi sa onime što druge marke nemaju = dušom <3 <3 :)

Cutac

Prèkaroš
Misliš uopće na ovu prethodnu bržu, ili novu >dva koraka unazad< Mazdu?
Na ovu novu novu, koja se nudi na konfiguratoru.

u biti držim fige da uzmeš mazdu
Ma ohladio sam se sad, oba auta voze bez problema, dobri su :D

mazda ima benzinca 2,0 sa 122 ks
Je malo, pogotovo jer auto ima 1360 kila. VTS je vagan na tehničkom, oko 1200-1220 ima, a C4 ima oko 1150, što bi značilo da je Mazda samo malo jača od c4, a ne znam jel to želim.
Bivšoj trojci me privlačio 2.0 sa 165 konja, a ovdje toga nema.

markan1000

Well-known member
Znas sta je hebeno, nova mazda 3
sorry, ali baš sam nekidan komentirao u društvu kako mi je to jedan od najružniih novih auta u zadnjih nekoliko godina, a možda i ikad.
doduše, to sam pričao na temelju samo jedne koju sam vidio na cesti, možda s vremenom promijenim mišljenje. Ali prvi dojam, katastrofalan

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Bome se razlikuju :D
Meni stražnji kraj nikako ne odgovara na novoj 3ci... limuzina je generička, hb jednostavno fulanih dimenzija. No naspram jednog Civica i ovo je bogovski :)

Cutac

Prèkaroš
Ne počinji s ratkapama, originalne alu felge su za zimske gume, ove skroz crne za ljetne jer...
Ma, muka mi kad ih vidim, ali nekad je pametnije ignorirati...

Cutac

Prèkaroš
Stajale bi joj jako dobro crne felge, mislio sam uzeti sa nove Pande antracit, ali sam odlučio da je bolje da se ne miješam. Vozim, perem, ali bome ne personaliziram. Znam kako bi meni bilo da mi netko krene drkati po autu...
Fino bi ju se dalo složiti.

Na vrh