Cutac
Prèkaroš
Bar je uvijek friškoKazes, svakih par mjeseci ode bačva ulja
HvalaDobre slike!
Bar je uvijek friškoKazes, svakih par mjeseci ode bačva ulja
HvalaDobre slike!
Je l te pozvao u jamu da ti objasni dodatno oko tih farova? Prošli tjedan sam vozio od starog Mazdu 3 na tehnički. Ručna je prešla 2% dopuštene razlike. Odve me frajer dolje gdje mi je pružio ekspoze od tri minute o tome kako radi ručna. Mogao me pitati ko čovjek i reći daj dve glave rođače i vozi i nema problema. Ovako sam se i ja pravio ultimativno blesav.Da, to još nisam čuo.
u pravu siruse obicnog covjeka na apsolutno glupim sitnicama kako bi odrzali prosjek pada na pregledu i sve to rade tako ocito i bez srama.
Jesi bar prošao?Ovako sam se i ja pravio ultimativno blesav.
Ne znam, pitao sam, on je nešto rekao, htio sam nastaviti sa onim zakonom o postotku auta u upisanoj boji, nije mi se dalo. Iskreno, hebe mi se za to što on misli. Branik ima malo oštećenje, ako mi skinu tablice(a neće), ići ću preko veze na vanredni tehnički.To je tehnički pregled, nije estetski pregled.
Zato ja sa VTS-om idem preko veze. Za OCC bi mi kenjali, za pranje farova srušili, a baš mi se da popraviti pranje farova(što bi me ispalo 40 kuna za crijeva i 800 po komadu za mehanizam izvlačenja) da bih izvlačio osigurač za pumpicu dan kasnije jer mi sva voda ode na farove...Lik sidje sa valjaka i bez imalo srama i straha skine staru i zaljepi novu naljepnicu
Za to bih ispitivača pitao koji sam mu ja k skrivio u životu.Pao jednom nije bilo tekućine za prati stakla