C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
Smeće, smeće, smeće, trula šugava usrana kanta nekvalitetna jebem ti isusa da ti jebem...

Pukla balans štanga u zadnjem mostu. Pa kakvo smeće mora biti da se zadnji most raspada na 200k km. Fuj fuj fuj fuj fuj, kanturina usrana nekvalitetna.

Da ga nisam dao staroj da ga vozi bi ga sad odvezao na cios i platio da gledam dok ga drobe. Smeće usrano šugavo.

Cutac

Prèkaroš
Nemam sliku.
Ne znam, auto je kod stare, bila kod limara jer sam mislio da landara termo pleh, veli nije to nego je pukla balans štanga.
Štanga ti je unutar mosta, valjda protrunulo na zavaru, šta ja znam. Smeće jebeno.

To ne puca autima koji se voze 20 godina po Lici jebenoj, a ne ovo...

Dođe mi da ga hladnog sastavim u blokadu da vidimo ko će koga prvog u grob.

pedjolino

Member
Bas da covek neveruje ja sam pre ovog c4 imao saxa prodao ga sa oko 210000 km torzija bila odlicna ,mislim da nikad nije ni dirana ,ja presao preko 100000 km sa njim .Bas da neveruje da je tako lose.

Cutac

Prèkaroš
Da, nemam riječi za ovo.
To je faking čelični most sa stabilizatorom, to bi trebalo imati zavare i zaštitu takve da ne pukne nakon 200 tisuća, ako uopće ikada...

Sad razmišljam da za VTS nabavim rezervni, ako ih uopće ima, ili da ovaj skinem i dam pjeskariti.
Prije 3 godine je očišćen, premazan konverterom gdje je trebalo i zaštićen, ali sad mi nije svejedno da takva glupost sahrani auto.

Na vrh