C4 2.0 VTS by: Ruske

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
NIšta... šparat ovu zimu za opruge i na proljeće se vidimo na Track dayu :D

Ruske

Active member
danas malo lickao sa cockpit sprayem pol auta xD nadolio malo ulja isto, daleko je jos od predvidenog servisa (kao svakih 20000km, ali ja cu ga raditi nakon 7-8000, do sad sam napravio nesto vise od 3000km)

slika motora prije:

poslije:

ostaje mi pitanje: da li svi VTS-i imaju ovaj limeni pokrov grane? ne vidim cemu to sluzi, ne propusta hladan zrak, nego samo kao izolira...bzvz mi se cini, iako lijepo izgleda...a i kako ja znam, to nema nijedan VTS, pa bi rekao da si netko prije mene dao truda oko izgleda, urezivanja slova VTS i ispod toga mrezica...

slike unutrasnjosti nema, nista posebno, obrisao prasinu i to...

cisto podatak o potrosnji: od kad sam preuzeo auto (dok je imao neispravan VVT i ostalo): 2000km 12l/100, nakon tih 2000km napravio jos 1100 od popravka motora: 11,1l/100 nakon 3100km. dakle racunajuci nekako cirka potrosnja u ovih 1100km je oko 9-9 i sitno l/100...jako sam JAKO zadovoljan!!!! s time da vozim cca 70% vremena po rijeci, ostalo autocesta i otvorena tempomat 70-80

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
177 u teoriji. Taj poklopac netko napravio, koliko vidim tvornički ih nemaju... al ako se ne pregrijava nešto, ja bi pustio, ok izgleda

Posljednje uređivanje:

Ruske

Active member
ne pregrijava se uopce...a neznam vidjet cu...

26/9
ri-zg-ri 347km 7,6 prosjecna
na gore 100 tempomat, osim kad me prestigao jedan prius, pa sam poklopio 5. i obletio ga sa 190 i nastavio tariti do 210 i nastavio preko 170 iducih 10min
na dole izmedu 100 i 140, uz vrbovsko 175 i nece vise :( poklopio 5. na dnu uzbrdice sa 100 i krenuo vidjet koliko moze, pa odustao na pola uzbrdice kad sam vidio da ne mrda sa 175, na grobnickom polju sa ulaza na autocestu do kraja ravnice 220+ i vjetar derao prema sajbi plus vlazna cesta, pa sam kocio ranije. ukljucenih 30km po centru zg

Lix

Active member
di se ta vozilica može doć vidit u rijeci, jako je ljep auto i htio bi ga vidjet uživo, i ovaj poklopac sa vts slovima je predobar, ja ga nebi micao

Ruske

Active member
dogovorit cemo se...a lijep je poklopac, ali koliko je efektan po vrucinama, neznam...
imam neke stvari za srediti uskoro, pa cemo se jednom nac

Ruske

Active member
smontirane zimske nokian wr a3 215 45 17
preksutra do gogija srediti hladnjak novi, aux kabel i xenone zamjeniti

Ruske

Active member
montiran osram 4150K...nisam zadovoljan, tj svjetlo je prezuckasto za moj ukus...ali dobro, skola mi je to :)
aux? hah, moram slusati na 25 od 30 jacine da se cuje kako spada...al ajde, trenutno mi mob na servisu, pa koristim sugavi tablet, koji sigurno ima los player, pa cemo vidjeti kako bude sa G3-jevim playerom i softwareom koji je sigurno bolji od sugavog tableta :D
promjenjen hladnjak napokon

nego...sad kad sam poceo voziti, farovi mi se vise ne pomicu u zavojima, pojavi se poruka na srednjem ekranu i zmiga lampica kratkih...frend kaze da je mozda u nekom prstenu ili sta je vec govorio, da ga se treba preseliti sa starih...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Meni je Iphone 5 na 25-30 taman, stvarno nemam potrebe za nečim jačim :D Al sam nezahtjevan pa... malo pojačalo onda ubacit ako bude trebalo.

I pokretne farove se ima? :cool: nisam niti znao, fensi, i ja bi to

Ruske

Active member
ma...inace sam slusao na 10-15...a sad na 25 je iste glasnoce kao na 10-15 normalni radio...al ajde...vidjet cemo sta se da izvuc...
a da ima se, ali nema se sad :D

evo slikice novih dijelova :)

Ruske

Active member
jutros upalio auto, poceo voziti, nema vise greske, gledam lece se uredno okrecu...dodem kod gogija, gledamo i ne kuzimo...sve radi...neznam u cemu je bio stos pred 2 dana...

uglavnom sad je to to...uzivam napokon sa aux i svojim mp3cama...dosta je bilo slusanja otvorenog xD

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma klasični Citroenovi gremlini... samo im treba dat vremen da prođu dalje i sve super :grin:

Ruske

Active member
nije mi bilo dosta renFaulta, sad moram i ovo trpit xD
al ajde, barem auto ide i udoban je, a trosi isto kao megan sa 90ks :D

Na vrh