vidim da nisam tu pisao dugo, ali bilo je svacega haha...
uglavnom na uskrsnjem vikendu otisla hauba, pri nekih 120kmh, a trenutak prije sam jurio 200+...odletila srecom na stranu, preko ograde autoceste na travu...bila je labavo stajala od kad sam kupio auto, bila je zeljezna, teska i zamjenska. uzeo sam ju i stavio natrag na mjesto, zavezao konopcem i krenula potraga...nigdje nac, rijeka, labin, slovenija, italija...na kraju doznam da je tek dosao jedan coupe crni (ali druga nijansa!) i dodem na taj otpad i gledam haubu, ok je, ali imala je na vrhu jednu cvoku za izvuc i usput je bio popigani onaj krom na rubu haube, pitam cijenu, lik kaze 250eur, samo sam se nasmijao i otisao...poceo stalkati njusku, nasao u zg auto hrvoje, plava, alu, kompletna sa skarama, oblogom, drzacem, cjevcicama za 700kn, uzeo, montirao, ko bog! onda sam se tako vozio dok se nisam odvazio ic ofarbat sta treba na autu (i izvuc krov koji je dobio zesce od udarca haube, cijeli prednji kraj udubljen, sajba nije dobila nis - ostao sam iznenaden, samo 2 crte od peraca stakla, uzeo krpicu i polir za staklo i rijesio u 20 sek), dakle farbao sam oba branika, haubu, krov izvukao i ofarbao, desni bok koji je bio izvijen od jednog seljaka sta me ocito udario + crta kljuca dobrih pol metra, sve izravnato i ofarbano...
stavio sam i gljivu neku no name, cisto da vidim kako ce se cut i super je
trazim cijevi da produzim ju do branika dolje, izmjerio sam 126,7 dB na jednom natjecanju
i najniza potrosnja sta sam ikad izmjerio - malinska - rijeka 5,7
da, i vidi se na slikama da sam stavio krom rubove oko maglenki - to mi ga upotpunjuje napred
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=QUQhQt93Ez0[/ame]
screenshot on pc