C4 Puretech 130 eat8 Shine by La Marche

dinko1981

Well-known member
Ljudi ovo je forum, ako je netko osjetljiv na komentare vezane za napisane postove neka vodi privatne memoare u nekakvom papirnatom obliku, tipa spomenar sa ključem kao svaka djevojčica od 10 godina. Danas su svi nekakve pahuljice koje se otope na prvu zraku sunca, pa jeste vi muškarci ili neka nova moderna nebinarna bića? ****te malo zajebancije u zapravo konstruktivnoj kritici i odmah kukanje i odustajanje...

Cutac

Prèkaroš
Budget auto, pa nije to kašeta Scala
Nego? Citroen se srozao u odnosu na prethodnu generaciju i postao budget brend PSA.
Za Škodu stoji, to se kupuje kad nemaš para za VW, a VW se kupuje kad nemaš para za Mečku. Ista stvar, i novi C4 i nova Scala imaju onaj tvrdi tapacirung krova kakav ima i Panda, to sve govori.

Ovo me zapravo odmah podsjetilo sa situaciju sa sinom kojeg su zezali na treningu pa se rasplakao, a ja mu onda objašnjavao da mora biti čvršći i da ne smije dopustiti da ga to pogađa.
Treba tako. Nama je u ured došao dečko, 22 godine, student. Dobar je dečko, ali ****te, ne smiješ pomisliti reći neku "mušku" zajebanciju, odmah se povuče u sebe i šuti ostatak dana i gleda u pod. Nemoj da ti sin do toga dođe jer mu bude bilo teško u životu, pogotovo jer ja ne znam za muško društvo koje se ne vrijeđa 80% vremena :ROFLMAO:

Onih koji se ne vrijeđaju se treba paziti. Frend komentira da se vidi da treniraš, da si se malo razjačao, a pravi frend te pita kad će te klati.

Na vrh