Èekaj, kako nije brz... pa nekoliko cm nakon što prođeš liniju parkiranja javi može-ne može. Kojih par sekundi, pa radi se o desetinki, praktički trenutno, kakve sekunde! Sekunde trebaju ljudima, a ne automatskim uređajima.
Evo danas ujutro, kod skretanja ulijevo vidio sam drugo mjesto s desne strane slobodno, još u zavoju stisnuo gumb, dao desni žmigavac da mjeri desnu stranu i dok sam došao do točke u kojoj bih morao stati da dam žmigavce i uparkiram se, već je pisalo Difficult i odustao sam, bez zaustavljanja mastavio dalje. Da je javio da može bez ikakvog problema samo daš žmigavce i uparkiraš.
Bez toga u toj situaciji u skretanju s autima iza sebe nema nikakve šanse da procijenim još i parking, ovako ja gledam promet, auto parkirališno mjesto i zajedno dogovorimo da li ide ili ne.
Sam to ne bih stigao ni u snu.
Kao i sa svim tim novotarijama. Ako probaš jednom ili dva puta, jasno da ti ne vrijedi ništa, ako ga naučiš koristiti redovito, onda upoznaš sustav i onda je odmah druga stvar.
Osim toga... Zagreb... sorry, ali promet u Zagrebu je uspavanka prema gradovima u bogatijim zemljama. Ovaj sustav je razvijan za Paris, za Nicu i ostale prometne užase, sad je odjednom prespor za Zagreb?