Što se tiče radova oko Joyinga, napravljen je nosač i isproban HU jednom.
Nosač sam nacrtao, postaviću slike kasnije.
Tražio sam da mi tata izreže nosač od lima i naglasio onako usput da ne bude nešto premekano a on je izabrao neki baš j**** inox lim, kao da je za podmornice namijenjen.
Rezultat tako tvrdog lima i toga što nemam ni poštenu stegu, a kamoli stubnu bušilicu je da mi je jedna rupa pobjegla i da sam slomio jednu burgiju.
Pošto nemam to čime ispraviti ostavio sam je tako, ostalih 7 vijaka drže i više nego dovoljno.
Evo slika nosača i nosača privrnutog na HU:
Prilikom probe postavljanja sam shvatio da je rupa za vijak koji bi trebao to sve držati u metalnoj cijevi, a ne u plastici kao što sam mislio, što je super. Ovako izgleda postavljen na mjesto.
Nekidan mi je nešto novo palo na pamet, možda bih mogao Joying HU staviti na mjesto RD4, tako što bih na njegovu prednju stranu nakalemio prednju masku i dugmiće od RD4, koje ionako namjeravam iskoristiti za kontrolu Joyinga. Vidjećemo, neka ga za sad ovako.
Što se tiče displeja, smislio sam kako da ga fiksiram za masku i napravio 3D model jednog nosača kojeg bi mi kolega trebao odštampati. Ako sve bude odgovaralo postaviću link za 3D model.